Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dziś przetestowałem w locie najnowszą wersję modelu #16 V2. Pierwsze wrażenia chyba nie najlepsze - może to kwestia oświetlenia po godz 19tej, a moze trzeba cos poprawić w sofcie. film dodam jak wrzucę, a teraz fotki z lotu jako zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mógłbym prosić o opisanie wrażeń i krótkiej recenzji z użytkowania tej kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mógłbym prosić o opisanie wrażeń i krótkiej recenzji z użytkowania tej kamery? Mógłbyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mógłbyś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nie żebym się czepiał, ale zapytał o to czy MÓGŁBY POPROSIĆ o opisanie wrażeń itd., więc ja odpowiadam, że mógłby prosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nie żebym się czepiał ale sama odp 'mógłbyś' była zbędna, ale proponuje nie kłócić się i nie zaśmiecać wątku. Poczekajmy na odp użytkowników tej kamerki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ale jakich wypowiedzi oczekujecie? Model V1 już był bardzo dobry, a V2 ma możliwości lotu FPV. Dodano też funkcję odwrócenia obrazu o 180st, chyba 3 rozdzielczości filmu i jeszcze jakieś możliwości w sofcie. Na pierwszym filmie widok do przodu z V2, a na drugim ten sam lot ale widok do tyłu z V1: A tu fotki z tego samego lotu: ...wrażenie wznoszacego się półwyspu ponad chmury ... na tej wydaje się, że pomost na pastwisku ale to oczywiście Zatoka Pucka/Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 imo v1 lepsza jakość ;] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Chodzi mi o to, która wersja V1 czy V2 jest bardziej bezproblemowa, i głównie o porównanie obydwóch wersji na podobnym filmie, które Pan zamieścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Moim zdaniem V2 lepszy obraz ale... V2 sprzedawana jest w trzech rodzajach tzn. z trzema różnymi obiektywami - A standard, B trochę większy kat widzenia - tę mam i D kat widzenia 120stopni. V1 to obraz jak w V2 A. Oczywiście nie da siewyciagnąć wniosków z dwóch filmów dlatego zrobię jeszcze raz próbkę gdy obie filmują to samo. Niestety nie znam programu, który mógłby odtwarzać jednoczesnie na podzielonym ekranie dwa filmy jak to pokazuje np producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Będe bardzo wdzięczny za nagranie. :DE eited: http://www.youtube.com/watch?v=ZioacNku4KM&feature=related Trochę grzebałem na yt i znalazłem porównanie obiektywu B oraz D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Gdzie można kupić 808 #16? Na alledrogo nie mogę tego wyszukać... Może w jakimś w sklepie w Polsce? Koledzy... Czy możecie dać mi na ten sprzęcik namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgd4-2 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Raczej tylko na ebay.com. Kupowałem u eletoponline365, sporo osób go poleca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Raczej tylko na ebay.com. Kupowałem u eletoponline365, sporo osób go poleca. Też polecam - na przeyłkę czekałem 8 dni. Od niedawna reklamowany wyżej HELIPAD sprzedaje ją w cenie....prawie 280zł !!! W porównaniu z ceną z ebaya - 140zł z przesyłką to chyba trochę przesadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki za info. Wyszukam tego sprzedawce i kupię. Znalazłem za 124zł u eletoponline365. Nigdy nie korzystałem z ebay'a. Po kliknięciu "kup teraz" wyskakują opcje dostawy i jej koszt jak na alledrogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie. Nastąpi automatyczne przekierowanie na Pay-Pal. Tu juz jest wyliczone w złotówkach ile ściągną kasy z konta. Cena kamerki jest już z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Koledzy... Czy przypadkiem przy odbiorze nie trzeba będzie jeszcze dopłacić jakiś opłat celnych itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 jeżeli zamawiasz z UE to nie, jeżeli z chin to mogą doliczyć, ale jak coś małego to wątpię że będzie do oclenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Możesz poprosić sprzedawcę o zadeklarowanie przesyłki jako gift z odpowiednio niską wartością. Nie powinno być problemu. Kiedyś ściągałem 25 kamerek w jednej paczce, na cle nawet nie otworzyli paczki żeby sprawdzić, mimo, że to już był spory karton i mieli na dokumentach napisane co jest zawartością... cła ani vatu nie doliczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi