baziu123 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja w swoi sbachu zastosowałem takie o to diody http://www.cybor-tech.com.pl/info.php?id=74126 nie wiem jak u nich z wysyłką (koszty)ale jak jesteś zainteresowany to mogę kupić je dla ciebie bo mam sklep na miejscu i podesłać listem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 WItam stosuje dwa w rodzaje właczników jeden typowy modelarski firmy futaba z możliwością podpięcia 2 akumulatorów działa on na zasadzie mechanicznej i elektronicznej jest to taki prosty układ naprawde prosty ale wysokoprądowy i pewny w działaniu oczywiście coś kosztuje ok 87zł a drugi rodzaj włącznika zakupiony w sklepie elektronicznym zwykły hebelek ale solidnej budowy bardzo tani ok 3zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Balcerseb, potrzebna mi Twoja pomoc w temacie kompletnie nie modelarskim, podeślij mi numer komórki na modele@aerodesignworks.eu to powiem Ci o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 baziu 123 jeśli nie znajdę czegoś sensownego w necie chętnie skorzystam z Twojej pomocy Sławku tel kontaktowy poszedł na emaila A tez pochwale sie lampami pozycyjnymi na końcówki skrzydeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Model na tle wykonawcy prezentuje się niesamowicie Gratulacje:) A od czego te lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzięki Lampy sa kupione w sklepie motoryzacyjny (uniwersalne) światła pozycyjne np do przyczepy przynajmniej tak mi sie wydaje ja ich nie kupy wałem ja je tylko dostałem ale wielkość jest idealna ) a juz zabierałem sie za zrobienie jakiegoś kopyta zeby sobie wytłoczyć cos podobnego tylko było by bez odblasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Troszeczke odpoczołem od modelu u wróciłem do prac Zrobiłem oswietlenie modelu sterownik (migacz) wziety z lampki o roweru Wykonałem zbiorniku paliwa do benzyny i ON zdjecie poniżej Na dole zdjecia pompka do dymu Zamontowane serwo na gaz króciec do dymu Oraz zbiorniki w modelu wszystko podłączone To by było na tyle jak czas pozwoli niebawem dalsza cześc budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 W wolnych chwilach dokończyłem maskę silnika. Wytopiłem do reszty styropian rozpuszczalnikiem nitro po odparowaniu a przynajmniej tak mi sie wydawało pozostało jeszcze troszke pianki i styropianu chciałem go wypalić wcześniej robiłem to opalarka niestety opalarki nie miałem i odpaliłem palnik efekt był wiadomy co sie stało rozpuszczalnik nie odparował i wszystko sie zapaliło tak ze maska ledwo uratowana dlatego taka okopcona ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kolejne postępy w budowie Tydzień lutowania kabelków wieczorami ale temat opanowany a cały ten "bałagan kablowy" przykryje podłoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pozdrawiam instalacje robiłes według schematu który ci podesłałem skorzystałes z tego czy inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam Tak wykonana jest z tego co mi podesłałes tylko zaszły takie malutkie zmiany mianowicie całe rozgałęzienie na serwa jest zrobione w tej "czarnej skrzynce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no no to i czarna skrzynka sie znalazła na pokładzie ha ha super że prace idą do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no no to i czarna skrzynka sie znalazła na pokładzie ha ha super że prace idą do przodu No po troszeczku staram sie isc do przodu choć ostatnio czasu coraz mniej jeszcze tylko jedna klapka na wyłączniku dwa popychacze do steru wysokości oraz fotel dla pilotki i kadłub gotowy będzie do pokrycia tylko pozostaje pytanie czym pokryć model ?? folja czy może KOVERALL a moze jakies inne propozycje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Koveral przy tych rozmiarach wyjdzie najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam. Jakie są wymiary tłumnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam. Jakie są wymiary tłumnika ? Cieżko mi jest teraz zmierzyc dokładnie bo założona jest maska silnika potam Ci tak orjetacyjnie Rurka dolotowa Fi 25 Rurki wydechowe 2x Fi 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tłumnik bo tłumnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A tam Wojtek, czepiasz się, założą na tłumNik aNtrapę maski i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 byleby nie była amelinowa, bo ciężko będzie pomalować MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 loża szyderców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi