Paweł Prauss Opublikowano 21 Października 2021 Autor Opublikowano 21 Października 2021 Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br.
jarek996 Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 4 godziny temu, Paweł Praus napisał: Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br. Ubierz sie cieplo Pawel , gdyby Ci przyszlo zasnac na torze po imprezie otwarcia ? 1
jarek996 Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 Tego obozu pod Gliwicami ( dla krecacych sie w kolko facetow ) nie znalem : 1
Robert Tomzik Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 19 godzin temu, Paweł Praus napisał: Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br. Ok, jak będzie przyzwoicie z warunkami to wezmę model 1
f2cmariusz Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 1 godzinę temu, Robert Tomzik napisał: Ok, jak będzie przyzwoicie z warunkami to wezmę model To już jest przyzwoicie zgodne z warunkami Kodeksu FAI. Brakuje tylko znaczników wysokości lotu. ? No chyba że Tor Modelarski w Gliwicach ma być zatwierdzony przez szanowne grono z Komisji Modelarskiej. Z tego co wiem nieuczestniczące w tym projekcie... 2
Robert Tomzik Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 4 godziny temu, f2cmariusz napisał: To już jest przyzwoicie zgodne z warunkami Kodeksu FAI. Brakuje tylko znaczników wysokości lotu. ? A znaczniki lotu nie są mi jakoś bardzo potrzebne do treningu Poczekam na otwarcie, póki co skupiam się na budowie nowego modelu 1
Granacik Opublikowano 5 Maja 2022 Opublikowano 5 Maja 2022 W moim ulubionym radiu mówią, że w weekend huczne otwarcie. Prawda to?
samolocik Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Trzeba będzie jutro podjechać, zobaczyć i wznieść toast za nowy tor. Cieszę się i jestem pełen uznania dla osób, którym dzięki ich upartości i zaangażowaniu udało się doprowadzić inwestycję do końca ? 1
Granacik Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Ale żeby na forum nie było żadnej informacji? Podejrzane...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. samolocik Opublikowano 7 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Maja 2022 Podejrzane toteż pojechałem sprawdzić ? Tor jest piękny a sama impreza otwarcia to święto dla Wszystkich latających modelami na uwięzi. Zdjęć dużo nie robiłem bo i tak nie oddadzą wspaniałej atmosfery, zapachu i smaku grochówki z kociołka oraz ciepła gorącej herbaty. Piękny, wiosenny dzień, w który obok modeli na lotnisku poczciwy Jak wyciągał do góry bociany a zamiast deszczu opadali skoczkowie na spadochronach. Jako, że należę do GSML to nie omieszkałem zaglądnąć do nowego hangaru i pooglądać szybowce, piękną modelarnię i symulator lotu. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mjs Opublikowano 7 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Maja 2022 Jest migawka TVS: 8 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 8 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Maja 2022 Byłem sprawdzić , było otwarcie , były modele i zawody . 8
mjs Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 I teraz taki tor przydałby się w każdym województwie. Ciekawe kto zbuduje taki sam i gdzie? Bo widać, że można.
Francka Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Ktoś zbudował "Orliki " może ktoś zbuduje tory , ale raczej watpię . Modelarstwo zostało zabite trzymaja się wyjątki pasjonatów. 2 1
Robert Tomzik Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 Byłem, widziałem, polatałem świetne miejsce 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kazik.R Opublikowano 19 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Maja 2022 Piękne ujęcie nowego kręgu modelarskiego w Gliwicach z drona za zgodą autora. (krzemińskifoto) 8 1
Granacik Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 fajne. Zrealizować takie przedsięwzięcie w obecnych czasach to nie lada wyczyn. Pogratulować. A tak przy okazji to możecie jeszcze zorganizować wyścigi samochodów na uwięzi (ktoś to jeszcze w PL buduje?).
Ares Opublikowano 21 Maja 2022 Opublikowano 21 Maja 2022 W dniu 19.05.2022 o 20:58, Kazik.R napisał: Piękne ujęcie nowego kręgu modelarskiego w Gliwicach Wygląda wspaniale. To prawdziwy cud i chyba pierwszy obiekt w Polsce od 33 lat zbudowany typowo dla modelarzy. Czeszy fakt ,że modelarstwo lotnicze nie umiera i jest taki piękny obiekt dostępny dla modelarzy. Gratuluję i kiedyś mam nadzieję zobaczyć na żywo ten piękny tor.
Rekomendowane odpowiedzi