Paweł Prauss Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 4 godziny temu, Paweł Praus napisał: Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br. Ubierz sie cieplo Pawel , gdyby Ci przyszlo zasnac na torze po imprezie otwarcia ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Aktualizacja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Tego obozu pod Gliwicami ( dla krecacych sie w kolko facetow ) nie znalem : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 19 godzin temu, Paweł Praus napisał: Oficjalne otwarcie szykuje się na końcówkę listopada br. Ok, jak będzie przyzwoicie z warunkami to wezmę model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 1 godzinę temu, Robert Tomzik napisał: Ok, jak będzie przyzwoicie z warunkami to wezmę model To już jest przyzwoicie zgodne z warunkami Kodeksu FAI. Brakuje tylko znaczników wysokości lotu. ? No chyba że Tor Modelarski w Gliwicach ma być zatwierdzony przez szanowne grono z Komisji Modelarskiej. Z tego co wiem nieuczestniczące w tym projekcie... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 4 godziny temu, f2cmariusz napisał: To już jest przyzwoicie zgodne z warunkami Kodeksu FAI. Brakuje tylko znaczników wysokości lotu. ? A znaczniki lotu nie są mi jakoś bardzo potrzebne do treningu Poczekam na otwarcie, póki co skupiam się na budowie nowego modelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 W moim ulubionym radiu mówią, że w weekend huczne otwarcie. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Prawda. http://f2b.cba.pl/?p=3960 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Trzeba będzie jutro podjechać, zobaczyć i wznieść toast za nowy tor. Cieszę się i jestem pełen uznania dla osób, którym dzięki ich upartości i zaangażowaniu udało się doprowadzić inwestycję do końca ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Ale żeby na forum nie było żadnej informacji? Podejrzane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. samolocik Opublikowano 7 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Podejrzane toteż pojechałem sprawdzić ? Tor jest piękny a sama impreza otwarcia to święto dla Wszystkich latających modelami na uwięzi. Zdjęć dużo nie robiłem bo i tak nie oddadzą wspaniałej atmosfery, zapachu i smaku grochówki z kociołka oraz ciepła gorącej herbaty. Piękny, wiosenny dzień, w który obok modeli na lotnisku poczciwy Jak wyciągał do góry bociany a zamiast deszczu opadali skoczkowie na spadochronach. Jako, że należę do GSML to nie omieszkałem zaglądnąć do nowego hangaru i pooglądać szybowce, piękną modelarnię i symulator lotu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mjs Opublikowano 7 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Jest migawka TVS: 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 8 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Byłem sprawdzić , było otwarcie , były modele i zawody . 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 I teraz taki tor przydałby się w każdym województwie. Ciekawe kto zbuduje taki sam i gdzie? Bo widać, że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ktoś zbudował "Orliki " może ktoś zbuduje tory , ale raczej watpię . Modelarstwo zostało zabite trzymaja się wyjątki pasjonatów. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Byłem, widziałem, polatałem świetne miejsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kazik.R Opublikowano 19 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Piękne ujęcie nowego kręgu modelarskiego w Gliwicach z drona za zgodą autora. (krzemińskifoto) 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 fajne. Zrealizować takie przedsięwzięcie w obecnych czasach to nie lada wyczyn. Pogratulować. A tak przy okazji to możecie jeszcze zorganizować wyścigi samochodów na uwięzi (ktoś to jeszcze w PL buduje?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 W dniu 19.05.2022 o 20:58, Kazik.R napisał: Piękne ujęcie nowego kręgu modelarskiego w Gliwicach Wygląda wspaniale. To prawdziwy cud i chyba pierwszy obiekt w Polsce od 33 lat zbudowany typowo dla modelarzy. Czeszy fakt ,że modelarstwo lotnicze nie umiera i jest taki piękny obiekt dostępny dla modelarzy. Gratuluję i kiedyś mam nadzieję zobaczyć na żywo ten piękny tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi