Kross Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Dziękuję, dziękuję, pewnie w przyszlosci powstanie jeszcze jakiś film
damenix Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 Filmiki z udziałem mojej BARAKUDY: http://www.youtube.com/watch?v=BG2GpXFLD5g http://www.youtube.com/watch?v=QfDxbtVbyJU
Kross Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Model lata bardzo dostojnie, ale i pogonić da radę
Gość horn3t Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Niby dużo było w temacie Barakudy, ale te kilka filmów i zdjęć znacząco zachęca do posiadania tego modelu.
janegab Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Miałem barakude super model-doskonały kontakt z producentem w razie cześci - chyba sie skusze na nowa tym bardziej ,że zalega mi nówka kadłub..filmik Damiana POEZJA../ jego loty chyba przy wietrze >5
Kross Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ...chyba sie skusze... Też tak myślałem, że chyba, chyba... i stwierdziłem, że nie będę "chyb'ować", tylko będę szybować Pozwólcie, że przedstawię Wam moją nową Barbarę, znaczy Barakudę Dziwnie wygląda goła bara-bara, ale już nabiera kolorów zara. Kiedy zaczniemy baraszkować pod kołderką chmur, zabawy będzie full 1
janegab Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właśnie gadałem z Mariuszem z Modellotu...skrzydła do barakudy /stary typ dorobi/ nie ma już formy starej na motyla..cosik wykombinuję wkleję prety weglowe podobnie jak falkonie i OK. Modellot to super firma i sympatyczni jej własciciele SENIOR jak i JUNIOR.. Pozdrawiam janek . Barakuda to lektura podstawowa każdego modelarza..trochę w kora wali- jest wymagajaca..
koma22 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wykonałem akacją kilka lotów i nie zauważyłem takiej reakcji. Moje wrażenia to raczej lot jak po szynach. Teraz model lata u innego właściciela i nie dotarły do mnie słuchy o takich zachowaniach a to raczej ostrzejszy ode mnie zawodnik.
Kross Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Wracając do tematu, praca ruszyła pełną parą. Nawet mieści się w pokoju Puki co, model jeszcze nielotny, a że chciałem zobaczyć jak wygląda w chmurach, skorzystałem ze "sztucznego nachmurzania" 1
Kross Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jeszcze nie, na razie model jest gotowy wizualnie, było tylko oswajanie modelu ze świeżym powietrzem, lotniskiem i innymi modelami Teraz jeszcze muszę wykonać sprawy techniczne, czyli wyposażenie. 1
koma22 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Piękne zwierzę nam się na polu pojawiło
Kross Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Modelik uzbrojony i chwila uniesienia Oblot udany
cZyNo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dobry pilot to i niby czemu oblot miał być nieudany? Ładny modelik pozdrawiam
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Odświeżę troszkę temat, bo ostatnio po sporej przerwie w "wietrzeniu modeli", właśnie odkurzałem barakudzie skrzydła.Czy pilot ze mnie taki dobry, bym nie powiedział.Nadal myli mi się poziom z pionem i zamiast latać prawo-lewo, to czasami zdarza mi się pokręcić beczki góra-dół-góra itd. (tak jak w drugiej minucie),ale dobrze, że chociaż kurz spadł 1
Rekomendowane odpowiedzi