piotralski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Oki. To teraz mam jasność PS A tak już między nami, to nieźle zakombinowałeś Trzymam kciuki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Arni..jak robisz rekordy predkości starlingiem - lub mieszańcem bo juz się pogubilem, przepoleruj papierkiem wodnym skrzydelka-pomaluj jakaś farbą w aerozolu po malowaniu również papier wodny na końcu już cieniutki i pasta G- zrobisz to bardzo szybko zwróć uwagę na krawędzie / podobnie z motylem jak go kupiłem porzednik wkleil wszystko na żywca/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Janku ja nie robię rekordów prędkości to pan Szczepan śmiga swoim ponad setkę mam nadzieję że uważa na fotoradary ,a tak poza tym prawdopodobnie będę się musiał pożegnać ze szpakiem w wersji na zbocze jaki i elektro dam znać w dziale giełda . pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zmierzyłem predkości, bo zakupiłem MGPS Jeti , a oczywiście Falcon jest bez żadnych przeróbek jak również bez klap, mam starszy typ skrzydeł i bardzo je lubię .Bardziej niż skrzydełka Starlinga ful wypas,ale jeden lubi córkę a inny .....obie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Hm..to już wyższa-szybsza szkoła lotów- ciekawe.Ja pasjonuję się lataniem na zboczu- walka z żywiołem coraz lepiej mi to wychodzi zupełnie bez napedu, pakietów,regulatorów tylko muszę mieć odpowiedni balast olowiu- przyklejam na rzep w kadłubie pod / ok /bagnetem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Janku czy ja wiem czy wyższa szkoła w locie nurkowym setka to nie problem osiągnij to na zboczu i przeżyj to jest coś . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Arni spróbuj "pianką" 280km/h - setup tani, a tez troszkę adrenaliny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Piotrze masz na myśli blizzarda multiplexa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Setke to sie teraz lata (delta 15min) Tak jak Piotr mówi przy 250 zaczyna się zabawa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Piotrze masz na myśli blizzarda multiplexa ? Piotr miał na mysli fun jet. Chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Piotr miał na mysli fun jet. Chyba Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Otrzymałem takie zdjęcie z zapytaniem co to za model i czyj .Teraz już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Szczepan mam nadzieję że to nie Twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tak zwany konkretny kret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Fotki dla Szczepana by spał spokojnie. Falcon jak zawsze w doskonałej formie (po naprawie). Waga - 1540g. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Janku, model jak nowy! PS Fajnych masz Kolegów "na lotnisku", no chyba że sam wysłałeś zdjęcie do Szczepana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Już wiem gdzie będe wysyłał modele do rekonstrukcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Puknij w stół :) Fotkę dostałem jako "zagadkę" oczywiście nie od Janka. Mój Falcon jakiś mocniejszy jest. Miał bliski kontakt z motoparalotniarzem i wylądował cały , tamten również.Zdarzenie opisałem na stronie sekcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Już wiem gdzie będe wysyłał modele do rekonstrukcji Ja też - mam nadzieje że Janek nie będzie zdzierał z Kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przed kolejną próbą sprzedaży na alledrogo proponuję dołączyć także te fotki przed naprawą. A tak na poważnie to jestem sceptykiem jeśli chodzi o fakt naprawy, wartości, bezpieczeństwa lotu itd. modelu, jeśli rzeczywiście był naprawiony. Mam na strychu taki wrak w trochę lepszym stanie jako pamiątkę. Chętnie go zapakuję i wyślę do naprawy, po wszystkim jak będzie chętny do zakupu uzyskane środki naprawiający może przekazać na przykład na ratowanie koni lub schronisko dla zwierząt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi