Gość horn3t Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ...ale człowieka przypilnują, w necie nic nie umknie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ...ale człowieka przypilnują, w necie nic nie umknie Taki to już świat, co wszystkiego można się dowiedzieć szybko, łatwo i nie wychodząc z domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Janek.. Wszysko ładnie, pięknie, ale w Twoim wieku wstydziłbym się pomijać walory estetyczne... Myślę, że nikt by do Twoich modyfikacji nic nie miał.. jakby to było zrobione fachowo. A tak... "Estetyka (gr. aisthetikos - dosł. 'dotyczący poznania zmysłowego', ale też 'wrażliwy')...". Przecież modelarstwo jest kwintesencją estetyki ! ! ! (tzn. powinno być). Takie jest moje zdanie. Co do pisowni już się wypowiadałem... ale jak to mowi przysłowie ludowe "Jeden lubi jak mu skrzypki grają, inny jak skarpety śmierdzą" PS. Kiedyś na tym forum jak ktoś pisał bez znaków interpunkcyjnych i z błędami jakimikolwiek,to dostawał kwawat. Może ktoś z moderatorów zwróci w końcu na to uwagę ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zwróciłem Janek masz żółtą kartkę jak zapomnisz przecinka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bóg zaplać dobry człowieku...moja wina ...moja wina.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Informuję wszystkich FALKONIARZY,że jak ktoś ma kłopoty z czesciami-elemantami do swojego modelu prosze kierowac zamówienia do MAWI-fly models tel 502 238 280 żadnych problemów sympatyczny kontakt . Producent falkona z Kalisza odmowia -wprowadza w błąd zainteresowanych ROBI SOBIE ANTYREKLAMĘ - to pisze ku rozwadze. Janku ja ci pisałem że da się dopasować kadłub a nie że mawi dorabia celowo części to nie tak a że już wyszło to ożeniłem Starlinga z Bow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 OK...dzięki ARNI.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 "pisałem że da się dopasować kadłub a nie że mawi dorabia celowo części" Nie będę komentował tego, ale nadmienię że Falcony już sporo latały ,jak powstawało coś podobnego w Mawi,i dlatego takie podobieństwo, resztę sobie sami dośpiewajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A co tu komentować ? Napisałem Janowi na PW że kupiłem kadłub Mawi do starlinaga to się wyrwał na forum że się da ,jak widać w cytacie zresztą niepotrzebnie, a dyskutować , komentować zawsze można po to jest forum Panie INSTRUKTORZE . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Arni .... przywitałem wiosnę" piekniaczkiem z długim ryjem"- dymało super...loty wyśmienite.Pozdrawiam.Póżniej zamieszczę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jano dawaj foty z latania ja ostatnio swojego dowarzyłem do 2 kg szedł jak przecinak kadłub od kierownika full węgiel to je to żałuj że go mi sprzedałeś - pozdro ze wschodniej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Cieszę się ,ze Ci służy...wschodnia moje ukochane miejsce - a pozdrow "sołtysową"..polecam spanie na sianie mam u niej kubek do "herbaty". Niech tylko sie trawa zazieleni-wpadne. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak patrze na te fotki to mnie morda się śmieje... Idę jutro latać, choćby padało Arni, pociągnij troszkę temat swojego Falcona... Janku, ja jutro powitam wiosnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Piotrze nie mam Falkona tylko Starlinga od Janka kupiłem rozbitka dokupiłem wąski kadłub nówkę od Pana Jurka z f3f klif wyciąłem klapy bo jak to Kwarciński lądować nie chce a kadłub z Mawi kupiłem bo się trafił tanio z myślą o lataniu przy domu jak nie będzie warunku na zboczu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Toś mnie teraz zakręcił jak radziecki słoik... nic nie kumam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wczoraj zmierzyłem predkości Falcona .Lot spokojny ok 50-60 km/h ,lot z tzw gwizdem ok 116 km/h pomiar przy pomocy Mgps Jeti.Model o masie 1600 g 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 lot z tzw gwizdem ok 116 km/h pomiar przy pomocy Mgps Jeti.Model o masie 1600 g 116 km/h - cieniutko Szczepan ,skrzydło masz zaklinowane orginalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Toś mnie teraz zakręcił jak radziecki słoik... nic nie kumam A czego Piotrze nie rozumiesz Pan Kwarciński produkuje i Starlinga i Falkona tyko chyba nie ma już w ofercie wąskich kadłubów do Starlinga chociaż na zamówienie by pewnie zrobił . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No bo zamieszałeś Kupiłeś od Janka Falcona? I skrzydełka od Falcona zasadziłeś do Starlinga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Od Janka kupiłem Starlinga na szerokim kadłubie dokupiłem wąski "zboczowy" ,a do tego jeszcze dokupiłem kadłub z alledrogo x-models w wersji elektro i przerabiam mocowania pod skrzydła i stateczniki starlinga . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi