Shock Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Może racja Jurek..model jest raczej ustawiony,wyważony "na tył" .Minimalne oddanie wysokości faktycznie ułatwiało poruszanie się pod wiatr.Był to jednak spontaniczny wyskok ,na takich ustawieniach jak latam na płaskim terenie i max. średnim wietrze. Być może następnym razem przygotuję się lepiej.. Może jak będzie nadal wiało to przed Nowym rokiem znowu wypadzik ale już na poważnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Myślę iż nie będzie nietaktem jak pochwalę się że spotkała mnie miła niespodzianka w dniu wczorajszym... W dużym liście zaadresowanym do mnie od firmy Mawi Fly Models znalazłem fajny kalendarz,życzenia Noworoczne i ofertę ciekawych,nowych modeli. Dzięki serdeczne Panie Wiesławie. Nie ukrywam iż na model Swift 3.2 ślinka mi cieknie od Żaru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bardzo ładny gest dla Klientów! Ciekawe kiedy Pan Wiesław uaktualni ofertę na swojej stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Rafał otrzymał ilustrację reklamową od Wiesia ...jest wspomniany Swift ...a rowniez godny uwagi jest szybowiec 3.0m rozpietości bez nazwy . Rozmawialem z Wiesiem o walorach i o cenie i nazwie ...ja proponuję " PRETEKST".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Janku, myślę że "PERFECT" lepiej by chwycił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 może być i "PERFEKT"...to taki forumowy konkurs ..Wiesio przyzwolił.czekamy na inne "pomysła"...Jurek Markiton oglądał tez model może cuś podpowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Rafał, może byś zrobił jakoweś lepsze fotki z tych karteczek - w zasadzie ciężko cokolwiek zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Janku ale jak wymyślać nazwę do modelu gdzie nawet nie wiadomo jak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Spoko,jutro machnę jakieś fotki z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Łukaszu pomyśl...o modelu i Wiesiu i wszystko jasne. podaj adres internet to Ci wyślę fotke modelu na forum nie umiem.będę w MAWI niebawem zrobię fotki ... miałem go w rękach. podam wszelkie dane- profil rozpietośc / z centropłatem/ itp..."PERFEKT"...jo.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Janku ale jak wymyślać nazwę do modelu gdzie nawet nie wiadomo jak wygląda? Kiedyś nazywano takie cuś... wyobraźnią, a teraz .... kto to pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dzisiaj podam propozycję nazw modelu Wiesiowi niech roztrzygnie-mógłby zwyciezce uhonorować modelem ...hi..hi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dzisiaj podam propozycję nazw modelu Wiesiowi niech roztrzygnie-mógłby zwyciezce uhonorować modelem ...hi..hi.. ... albo chociaż jakimś rabatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Więc te fotki...chociaż zanim je wstawię proszę o info kogoś kumatego co stało się imageshackiem -kiedyś miałem po polskiemu a teraz wyskakuje mi jakaś oryginalna strona... i mam problem się tam ogarnąć...(było robione z kompem..) Tak więc 4 foty,średniej jakości bo i są to nie fotki a bodaj kserokopie ale coś powinno być widać Co do nazw modeli to nie wiedziałem iż jest "konkurs" na nazwy modeli Mnie osobiście podoba się nazwa modelu która ma niebiańskie znaczenie, cechuje ją łagodność ale i pokazuje władzę w razie potrzeby .Potrafi wykazać się siłą,gwałtownością jak i rozwagą....po prostu chciałbym aby mój nowy model nazywał się "ZEUS" . Idąc tropem Apocalypto może jeszcze CALISTO lub THOR .... Wracając do współczesności PERFECT też fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Gadałem z Wiesiem ..przysle opis i super fotki...wystawie natychmiast...podalem nazwy sugerowane..."PERFEKT'" gadał- już jest ...ZEUS... CAISTO...THOR...też OK..Wiesio czyta tą stronę i nazwę przedyskutuje ze swoją ekipą...proszę podawać propozycje...im wiecej tym lepiej...Rafale ilustracje modeli z MAWI OK.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Rafał, korzystam już kilka lat z fotosik.pl i naprawdę nie narzekam. Po wstawieniu fotek możesz wygenerować linki do wklejenia na forum... zresztą takich hostów teraz jak mrówków, do wyboru do koloru Jasiu, czekam niecierpliwie! PS Co do nazwy, może "Phantasmagoria" ... jednych uspokaja innych przeraża Calisto Rafała jest tez super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Byleby se jęzora nie złamac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jasiu wymowa jest prosta - Fantasmagoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czysto teoretycznie nazwa coś powinna kojarzyć ...lub model powinien mieć coś z tej nazwy -FANTASMAGORIA to ciekawa nazwa ,kojarzy mi się z czymś fantastycznym,ciężkim,zagmatwanym ,tajemniczym -wiki ma ciekawe tłumaczenie tego wyrazu To faktycznie problem dla producenta nazwać tyle modeli aby miało to jakieś brzmienie,kojarzone było pozytywnie i fajnie siadało na język.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 np..to-xik...fal-kon...takie nie za- długolachne. 2-sylaby ..myslimy...hi...hi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi