darkarll Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Darek- Nowy Targ to nie jest na pewno ale może Tarnów? Hmm jak się teraz przyglądam to faktycznie , masz racje , za to teraz wam zadymie Veloxem , pompa do dymu już w drodze nie mogę wyczaić gdzie to było , za dużo dymu napewno nie Tarnów tam nigdy nie latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blugolf Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 A to moje maleństwa którymi latam lub latałem niedawno :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 to i ja dodam kilka fotek ze swojego lotniska: zdarzały się tez takie lądowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Marcin samolot miał być w locie a nie w krzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Sorry za ot, ale za to powinien ów "pilot" być zdyskwalifikowany. To prawdziwy samolot. Dla zawodników wyznaczona jest "bezpieczna" strefa ;] Ten przelot nie był jakoś strasznie niski ale dla widzów było to coś nowego, później w "czystej" strefie lotniska przeleciał jeszcze raz puszczając efektowny dym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Marcin samolot miał być w locie a nie w krzakach Własciwie to może być każdy model w ruchu nawet pływajacy i jeżdzący: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Takie klimatyczne (tak mi się wydaje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 To i ja się dołączę Przycinamy tatry: I troszkę mniejszy I moje ulubione: Pozdrowionka;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 To i ja dodam:) i było też drzewo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Wszystkich, którzy nie mają wypełnionego profilu proszę o wypełnienie regulaminowych pól. Przypomnę: Imię Miejscowość Wiek. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A to moje ulubione foty , żona robiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Krępiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Hubert, a cóż to za cudo? Nie poznaję..... gdyby nie te popychacze lotek to można by uznać , że to prawdziwy samolot Mógłbyś podać trochę info o modelu? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No przecież gołym okiem widac, że B-24 Liberator . Jest lub był temat Huberta z budowy tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie wiem, którym okiem patrzysz ale ja widzę fałszywe gondole silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jeszcze nie w locie ale prawie..., Ijeszcze jeden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To i ja mam fajną fotkę trzech modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 tutaj jest siedem i dobrze udokumentowany wałek pilota Lufthansy, nieregulaminowy model samolotu niewojskowego i niezałożona tasiemka na starcie(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A to moje ulubione foty , żona robiła czy fotograf, znaczy się zona (!) przeżyła to spotkanie z czerwonym dwupłatem? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Coś z kombatu Piotrek (Eskadra Kamikadze Wrocław) goni Janka ( Eskadra Nietykalni) Prędkość coś ok 182 km/h Janek leci bez prawej lotki ! Autor zdjęć Łukasz Toczewski ( Eskadra Hunters). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi