kesto Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Pływaki też mu zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Krzysiu ; bez zartow ! Do Mustanga plywaki robisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Dziś wytrasowałem położenia nitów z jednej strony i zrobiłem próbę nitowania srebrnymi i niebieskimi.Jest nieźle.Muszę jeszcze wyprodukować białe i złote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Możesz zdradzić technikę robienia nitów, tj. W jaki sposób zaznaczasz nity, że są tak równo oraz jak je dalej obrabiasz? Pozdrawiam, Sławek 'FockeWulf' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Trasuję według szablonu TopFlite,ale do miejsc wąskich tam gdzie nie mogę dojść dorobiłem własny. Nity robię ze szpilek,maluję i obcinam pozostawiając ok.3-4mm aby dało się złapać namagnesowaną pensetą. Następnie robię otwór, kropla CA na szpilkę i pensetą wkładam w otwór, Dziś wyciąłem napisy ale muszę zrobić to jeszcze raz,bo zapomniałem przed cięciem ściągnąć folię zabezpieczającą od spodu.Jedynie jeden napis udało się uratować. W związku z tym dziś dokończyłem nitowanie w tych miejscach gdzie wczoraj były zaznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Zaraz , zaraz Wojtek ! To Ty wbiles w niego 2 764 szpilki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Tyle jeszcze nie ale na końcu pewnie tyle wyjdzie. Na razie 1,5 pudełka po 50gr,oczywiście waga pudełka ze szpilkami w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szprycha Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Wojtek, nie posądzałem Ciebie o takie tendencje onanizacyjne. Super robota! Może jakaś docierka w tym roku? Życzę Ci silnika, który nie pyskuje tylko słucha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Andrzej nie mam kill switch'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Wojtek, skoro będziesz jeszcze raz wycinał, to rejestracja powinna być zrobiona inną czcionką. Właściwa nazywa się Amarillo USAF i można ją ściągnąć np.stąd: https://www.dafont.com/amarillo-usaf.font - jeśli oczywiście masz ochotę się z tym bawić. Cessna wychodzi przezacnie Będziesz robił owiewki kół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mam ją .Mam zamiar ale muszę zrobić kopyta bo są dość nietypowe.Chyba że mi wydrukujesz kopytka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Zajefajnie Wojtek ale czemu tylko jedną robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Dziś cały dzień zeszedł mi na trasowaniu ,ale mam już zaznaczone wszystkie nity.Mam nadzieję że do końca przyszłego tygodnia skończę kadłub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dziś maseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Ponieważ świeża partia nitów "się suszy" zrobiłem dziś napisy i częściowo ponitowałem maskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Kadłub i usterzenie skończone Z nowości ,to Marcin wydrukował owiewki kół,Trzeba wyszpachlować pomalować i będą super. Zaraz , zaraz Wojtek ! To Ty wbiles w niego 2 764 szpilki ??? Na razie w kadłub i usterzenie ok.5700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Nie bola Cie rece od zaciagania tych nitow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Pływaki też mu zrobisz? Krzysiu ; bez zartow ! Do Mustanga plywaki robisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Alez wiem o tym , ale Krzysiu to ma i chcialby WSZYSTKO na plywakach ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi