f-150 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Usterzenie pionowe,wstępnie obrobione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 I już kierunek w całej krasie oraz jedna strona poziomego Poprawiłem też kształt przejścia skrzydła w kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Czy wszystkie Wojtki to takie zdolniachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dopiero teraz się o tym dowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 samochwały ..... ogonek prezentuje się doskonale. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 i przedewszystkim są skromni :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 te przetłoczenia powstały przez oklejenie folią nitek ? wygląda zarąbiscie . używasz czegoś żeby folia tak ładnie przylegała do tycg przetłoczeń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 To cienki sznurek.Do oklejania nie używam niczego oprócz takiego żelazka http://www.marvio-rc.pl/zelazko-trymujace-do-precyzyjnych-wykonczen-606-1,3,68,914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pomysł na podłożenie grubej nitki (muliny) pod oratex wykorzystałem w modelu RWD-4 celem zaznaczenia drzwi do kabiny. Na zdjęciu nie całkiem to widać ale w realu dość dobrze się to odcisnęło i nieźle wygląda. Wojtek dla uzyskania takiego efektu użył chyba sznurka do snopowiązałki ale po oklejeniu efekt jest niesamowity. Byłem dziś rano w sklepie Marvio i miałem okazję zobaczyć to na żywca, pomysł sprawdził się na 100% a ogon prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie od snopowiązałki ale murarski .Mógłby być trochę cieńszy ,ale nie chciało mi się jeździć w poszukiwaniu innego Oryginał wyglądał podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Profesorka Lotki i kalpy też tak zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Też widziałem model na żywo i potwierdzam, robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Pełen profesjonalizm! I czego też nie widać na zdjęciach stateczniki są naprawdę spore, z powodzeniem mogły by zastąpić wiosła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Żeby nie było ze nic nie robię.Kończę drugą połowę statecznika poziomego.Zdjęć na razie nie ma ,bo wyparowała jakimś dziwnym sposobem karta z aparatu. Powstaje też maska ,na razie na rysunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sprawdź czy karta nie tkwi w komputerze Czy ja dobrze widzę, że maskę będziesz rzeźbił z balsy? Jak można doradzać w kwestii laminatu innym a samemu stronić od tej technologii. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Niestety nie ma w kompie,ale już kupiłem nową.Maska jeszcze nie wiem z czego będzie.Czy będzie z balsy zalaminowanej szkłem,czy pełny laminat.A kopytko i tak trzeba z czegoś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Panie Wojtku ,wczoraj na forum RCSB ukazały się zdjęcia Cessny-150 w bardzo wysokiej rozdzielczości, mogą być bardzo pomocne przy pracach związanych z odwzorowaniem powierzchni modelu i wnętrza kabiny.Pozdrawiam Adam z Rybnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki,ale nie opłaciłem w zeszłym roku i nie mam dostępu do zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mogę wysłać na CD na adres sklepu w Krakowie - nie ma problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi