utopia Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tylko czy wart tracić czas na tych przychlastów ? Lepiej pojechać przez chwilkę wolniej i załatwić ich na gładko niż latać po sądach i tracić czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ale jakby sie komus zapomnialo i depnął to warto wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 WARTO jeździć ZGODNIE Z PRZEPISAMI a nie "deptać" Tu nie chodzi i życie i zdrowie kierowcy idioty, tylko o bezpieczeństwo i spokój mieszkańców. Wkurzają strażnicy, to fakt, ale nie brak jest kierowców z "ciężką nogą" więc trzeba ich jakoś przytemperować. Jechać z głową i bezpiecznie, w końcu to ma być wypoczynek i przyjemność, po co się spieszyć? do piachu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tomek nic dodać nic ująć. Zwłaszcza, że duża część uczestników Zlotu będzie jechać z dziećmi, więc tym bardziej spokojna jazda wskazana. Niestety wariatów nie sieją sami rosną i edukowanie takowych jest jak najbardziej wskazane. Jeżdżę dość regularnie z Wrocka do Poznania i powiem tak, czy jadę bardzo ale to bardzo szybko 140/160 km/h poza miejscowościami i 70 km/h w miejscowościach czy jadę przepisowo czyli 90 km/h poza miejscowościami i 50 km/h w miejscowościach to czas przybycia różni się maksymalnie około 10 min. Pytam wszystkich szalejących na drogach: Czy jest sens ryzykować swoje i innych życie dla tych 10 min. Kompletny bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Obyśmy wszyscy szczęśliwie dojechali i wrócili cało 0. Konrad_p - L 1. Utopia +Kasia ( i kot) - L,S 2. jędrek - 2XL 3. bart07 - 2xl *2 + 2 dziecięce? 160cm 4.GOGO +3 -XL,L,M i coś dla sześciolatka wzrost 116 5. ahaweto XL + M 6. Rufio79 - XL 7. karlheinz - XL + L + 2 x S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Właśnie dostałem potwierdzenie, że na nasz Zlot przyjedzie uczestnik AERODESIGN. Będzie można posłuchać i popytać o szczegóły zawodów. Będzie prezentacja zdjęć z zawodów, tak więc będzie na pewno bardzo ciekawie. Dla młodzieży, która się waśnie wybiera na studia będzie to idealna okazja aby dowiedzieć się co trzeba zrobić aby dostać się do koła naukowego i w przyszłości wystartować w tych zawodach. Sam mam mnóstwo pytań bo ciekawość mnie zżera. Ciekawy jestem czy jest jakiś limit wiekowy. Jak bym tak poszedł postudiować kolejny fakultet na Polibudzie Warszawskiej to czy byłbym w stanie wystartować w tych zawodach jako student-dziadek. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Konrad_P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No panowie czas najwyższy zacząć szukać i odkurzać sprzęt na wyjazd. Ja już w weekend będę wietrzył śpiwór i czyścił namiot. Ale nie o tym chciałem napisać. Dla odważnych. Na zlocie będzie dodatkowa atrakcja. Loty na spadochronie. Udźwig spadochronów to 120kg i 280kg. Można latać w duecie. Loty będą w zależności od wiatru wzdłuż pasa lub na skuśkę od pasa do pasa. Człowiek, który będzie to wykonywał ma wszelkie potrzebne zezwolenia, licencje i ubezpieczenie. Loty będą poza obszarem obozowiska tak więc nie będzie żadnego zagrożenia dla uczestników Zlotu. Zapraszam odważnych. Niestety loty odpłatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie chcę i nie będę prowokować ale jako organizator pikniku powinieneś odbyć pierwszy lot i pokazać wszystkim, że to bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Powiedział co wiedział. Kurde paczka pampersów by nie wystarczyła na ten 15 min. lot. Nawet po wodzie ognistej nikt nie byłby w stanie wepchnąć mnie w tą obroże. Jestem w tych sprawach całkowity tchórz. Nawet na karuzela nigdy nie wlazłem bo się bałem, a ten mnie chce wysłać w kosmos. EDIT Zapomniałem jeszcze o jednym. Jest możliwość zamówienia u naszego kolegi forumowego kubków okolicznościowych. Cena jest naprawdę promocyjna bo wynosi 15 zł. Jest jeszcze kilka dni więc Andrzej spokojnie da radę przygotować każdą ilość. Bardzo zapraszam do zamawiania bo to z czasem bardzo sympatycznie się wspomina. Musze tu również publicznie bardzo serdecznie podziękować Andrzejowi (AndrzejC) za przygotowanie dla dzieciaków butonów okolicznościowych z logo Zlotu. Każde dziecko które pojawi się na zlocie otrzyma taki butonik. Co do kubków to wyglądają one tak: (przepraszam za koszmarną jakość zdjęć ale sprzęt wysiadł i nie chciał ostrzyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak widać będzie z czego pić... ...kawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Młody modelarz melduje się na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bardzo zapraszam. Jak już coś umiesz lepić to dostaniesz coś trudniejszego do złożenia np. Delta w 120min. Jak trochę mniej potrafisz to też mam alternatywne modele. Będzie na pewno fajnie i zabawa będzie super. A pogoda zapowiada się też idealna tak więc tylko przyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Koszulki piknikowe dotarły. Niestety koszulki dla dziewczyn wyszły koszmarnie brzydkie. Od żony już zaliczyłem opiernicz. Jak żona zobaczyła koszulki to cytuję "jak mogłeś gamoniu zamówić majtkowy kolor" Ponieważ zapisów nie było więc zasada będzie taka. W pierwszej kolejności dostają Ci co się zapisali. Pozostali dostaną do wyczerpania zapasów. A tak się prezentują. Białe dla dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zamawiam koszulkę dla żony L ( a jej się podobają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie ma problemu. Jesteście i tak Adam wcześnie więc na pewno nie zabraknie. A kolor w rzeczywistości jest paskudniejszy niż na wizualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zobaczysz Konrad będzie dobrze,a gdyby nie to jako pokuta ponosisz taką koszulkę przez cały piknik to pewnie Kobiety ci wybaczą ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Już mi to żona proponowała. Dokładnie jako pokutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Hmm co do Delty w 120 minut zastanawiam się czy nie wziąć jej i polatać, ale chyba combata wezmę xD I jeszcze jedno - Opłaty będą jakie? Tzn za namiot i za uczestnictwo 0. Konrad_p - L 1. Utopia +Kasia ( i kot) - L,S 2. jędrek - 2XL 3. bart07 - 2xl *2 + 2 dziecięce? 160cm 4.GOGO +3 -XL,L,M i coś dla sześciolatka wzrost 116 5. ahaweto XL + M 6. Rufio79 - XL 7. karlheinz - XL + L + 2 x S 8. stasw328 - XL + taki sam rozmiar dla kolegi, który nie ma konta na forum Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez stasw328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opłata jest tylko za uczestnictwo. Nie ma opłat za namiot czy samochód. Zabierz tyle modeli ile zdołasz bo miejsca i sposobności do latania będzie sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A zaczynamy już jutro (czwartek) od wieczornego grillo/ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi