Irek M Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WDR w Mobusie był od początku - włączałem i wyłączałem go by sprawdzić różnice w nagraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Był, ale teraz dodali drugą opcją do wyboru używającą innego algorytmu jak rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 I ja mam Mobiusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek78 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kiedy zamawiałeś,? Ja zamówiłem 21.02 a od 25.02 mam status "PLWAW Despatched to ATC". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja kupowałem w banggood i szła wyjątkowo szybko, bo wysłali 23 lutego i dzisiaj dostałem. Szło poczta Chińską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jakich kodeków/programów uzywacie do odtwarzania filmów z mobiusa? Na jednym komputerze mam objaw,że filmiki się regularnie przycinają cyklicznie co jedną sekundę. Na innym nie ma takiego objawu. W ogóle, tuningujecie ustawienia oświetlenia, bitrate, czy nagrywacie na domyslnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Moja próbka z Mobiusa. WB mam ustawione na sztywno na cloudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kurde elegancko !! Miałem zamawiać breloka, bo obecny mi szwankuje i wyłącza nagrywanie po nawet delikatnym wstrząsie, ale zaczynam myśleć o Mobiusie. Martwi mnie tylko jego waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fakt -Mobius jest cięższy niż 808 ale nie jest aż tak ciężki zależy, w którym miejscu modelu chcesz ją umieścić. Jeśli na kadłubie to bez problemu - mocuj ją w latającym skrzydle 105cm rozp i 700gdo lotu (z kamerką). Ale na spływie w dużo większym skrzydle już jakoś mi nieporęcznie. Jeśli się decydujesz na niego to mogę kupić n swoje konto bo będę robił zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fakt -Mobius jest cięższy niż 808 ale nie jest aż tak ciężki zależy, w którym miejscu modelu chcesz ją umieścić. Jeśli na kadłubie to bez problemu - mocuj ją w latającym skrzydle 105cm rozp i 700gdo lotu (z kamerką). Ale na spływie w dużo większym skrzydle już jakoś mi nieporęcznie. Jeśli się decydujesz na niego to mogę kupić n swoje konto bo będę robił zamówienie. Dzięki, wciąż rozmyślam. Po głowie chodzi mi jeszcze nowy brelok : http://www.minidvcameras.co.uk/viewitem.php?productid=20 38 gramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Mobius waży 40gram Specjalista nie jestem, ale porównaj modół z optyką Wg mnie Mobius ma lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Mobius ma zdjęcia w określonych odstępach (co ileś tam sekund) - Potrzebowałem tej funkcji bardzo. Czy można prosić o fotkę wykonaną dobrze ostrzącym Mobiusem? Mój chyba wymaga lekkiego poprawienia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kacper nie kupuj modelu #26. Istniał już zaraz po modelu #16 ale nie zdobył takiej popularności jak #16. Ciekawe dlaczego. Były za to negatywne opinie. Tu zdjęcia wykonane Mobiusem: Fotki nie są wyostrzane w programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 uuu to mi się wszystko pochrzaniło bo jakoś mi utkwiło w pamięci, że Mobius waży ponad 70 gram a nie sprawdziłem. Dzięki Irku za uwagę, to będę myślał nad Mobiusem w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Obrazki pobierają się w 1200x800... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Robert, czy montując mobiusa na skrzydle doważałeś drugą połówkę płata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie. Choć teraz myśle, że kamera stawiała większy opór niż przeważała. Z kamerą na końcówce skrzydła musiałem korygować bardziej sterem kierunku niz lotkami. Z kamerą bliżej kadłuba nie zaobserwowałem takiego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czy ta kamerka jest gdzieś dostępna z szerokim obiektywem już zamontowanym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Tak, np tu http://www.banggood.com/Mobius-Action-Camera-1080P-HD-Mini-Sports-Camera-Wide-Angle-Edition-p-917817.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A nie ma ktoś zbędnego mobiusa z szerokim obiektywem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi