rajaner Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dalsze postępy w malowaniu modelu. Nie wiele pracy pozostało do zakończenia budowy,parę naklejek no i zamontować pozostałe graty trzeba by pomyśleć nad kolejnym modelem czasu dużo a do wiosny daleko. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Świetnie wygląda. Bardzo chciałbym zobaczyć go w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zmontuj go, zmontuj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam Wszystkich. Szanowni koledzy poszukuję takich oznaczeń jak na zdjęciu, które można by pobrać i wydrukować i na nic takiego nie mogę trafić. Może ktoś się z tym spotkał i mógłby mi pomóc. Z góry dziękuję. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Aerogryf jest w Szczecinie, może ktoś po prostu podejdzie i zrobi fotkę. Możesz też napisać do nich, wyłuszczysz sprawę, myślę, że nie powinno być problemu, dla nich to była by nawet jakaś forma reklamy. To kółko to logo Lasów Państwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki Robert, znalazłem te oznaczenia brakuje mi tylko jednego logo nie wiem co to jest ten prostokąt chyba z jakimś ptakiem ale jak nie znajdę to i bez tego też będzie. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na oko wygląda na kondora i to chyba takie logo pilot czy coś w tym stylu. Jak pisałem wcześniej, nie bój się napisać emaila do nich. W końcu to też pasjonaci lotnictwa. Nie masz nic do stracenia. Wiem to po sobie, że można dojść do nie samowitych efektów korzystając jedynie z komputera, googla i dobrych ludzi gdzieś tam na drugim krańcu świata, którzy mają taką samą pasję ja ja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wielkie dzięki,ale z tego zdjęcia raczej nic nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 http://img.airfoto.pl/my_img/b/76724.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ...........brakuje mi tylko jednego logo nie wiem co to jest ten prostokąt chyba z jakimś ptakiem ale jak nie znajdę to i bez tego też będzie. Poprosiłem moją córkę o pomoc w edytowanu zdjęcia i wyszło coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wielkie dzięki koledzy,mam już wszystko pozostało złożyć w całość i do drukarni. P.Wojtku proszę w moim imieniu przekazać WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA CÓRKI. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 tak wrócę do planów, które załączyłeś na poczatku, to jest pdf już po skalowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 tak wrócę do planów, które załączyłeś na poczatku, to jest pdf już po skalowaniu? Plany nie są w rozmiarze jakim jest model,wydrukowałem najpierw w formacie A4 i powiększyłem do wielkości jaką chciałem uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dromaderek super aż kusi żeby takowego popełnić udanego oblotu i na zachętę film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To ja też dorzucę film z Dromaderem w roli głównej bardzo niski przelot na Śląskim Pikniku Śłużb Mundurowych rozganiowancyh z z okazji dnia dziecka na lotniksu Katowice Muchowiec 1.06.2012 r. http://vimeo.com/43301872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dzięki Panowie,tymi filmami narobiliście mi jeszcze większego smaku żeby go jak najszybciej poderwać do lotu a jak ten lot będzie wyglądał to się nie długo okaże. Mam nadzieję że nie będzie tragiczny. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dromaderek super aż kusi żeby takowego popełnić Wiesz, że dokładnie o tym pomyślałem. Chodzi za mną jakiś prosty drewniak dla odmiany i ten byłby chyba w sam raz. Również trzymam kciuki za oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Robert .Ty porzuć myśli o prostym modelu.Za dobry jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam wszystkich. PZL M 18B DROMADER obecnie wygląda tak. Brakuje oznaczeń na skrzydłach,chwilowy brak liter odpowiedniej wielkości w sklepie. Widok z przodu. Pozostało zamontować wyposażenie sprawdzić 10 razy jak działa i na lotnisko. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi