Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety Koledzy, są sprawy ważne i najważniejsze... Myślałem że uda się w sobotę, ale pogoda nie dopisała.

A dziś... no cóż, rodzinnej uroczystości nie da się pogodzić z wyjazdem na lotnisko.

Tak więc przyszły weekend... Co się odwlecze to nie uciecze :D

Opublikowano

Dla mnie są dwie imprezy rodzinne, które odwołałyby moje loty niedzielne ale...

1. Komunia w lutym :rolleyes:

2. Pogrzebów nie odprawia się w niedzielę :D

Przyjdzie odwiedzić Pruszków i wyciągnąć Piotra na lotnisko :)

Opublikowano

Najważniesze to...modelarstwo...reszta w KRZAKI...ja dzisiaj "swinskim ryjem " trenowałem na motorku akrobacje...be-be całe..

Jasiu, dla mnie najważniejsza jest rodzina, a później, jak praca pozwoli, modelarstwo. Trzeba mieć za co te modele kupować :D

Przyjdzie odwiedzić Pruszków i wyciągnąć Piotra na lotnisko :)

Wojtek, serdecznie zapraszam :)

Przyszły weekend +12 i bez opadów - póki co...

... i wiaterek 50km/h B)

Opublikowano

EEEEE...Piotralski ma cykora latać- jego modele" wycacane" ...ja bym w nocy natychmiat oblatał albo model mnie...Swinski ryj im starszy lym "lepszejszy"...skubany nie można go zatłuc...

Opublikowano

Eeeee nooooo .... teraz nie odkręcaj kota ogonem.

"New Falcon by L.Kwarciński - idzie nowe"

Po takim tytule, czy Ty wiesz ilu teraz czeka na TEN lot?!

Opublikowano

a ja powiem tak :

- powolutku bez pośpiechu, sprawdzić dwa razy, na lotnisku obejrzeć , potrzymać, niech poleży na słoneczku i dopiero w górę :)

Opublikowano

Obserwuję ten temat od dłuższego czasu.

Ja też nie mogę się doczekać oblotu ale p.Mariusz ma rację powolutku bez pośpiechu, sprawdzić dwa razy, na lotnisku obejrzeć , potrzymać, niech poleży na słoneczku i dopiero w górę :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.