piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Niestety Koledzy, są sprawy ważne i najważniejsze... Myślałem że uda się w sobotę, ale pogoda nie dopisała. A dziś... no cóż, rodzinnej uroczystości nie da się pogodzić z wyjazdem na lotnisko. Tak więc przyszły weekend... Co się odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Najważniesze to...modelarstwo...reszta w KRZAKI...ja dzisiaj "swinskim ryjem " trenowałem na motorku akrobacje...be-be całe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dla mnie są dwie imprezy rodzinne, które odwołałyby moje loty niedzielne ale... 1. Komunia w lutym 2. Pogrzebów nie odprawia się w niedzielę Przyjdzie odwiedzić Pruszków i wyciągnąć Piotra na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Najważniesze to...modelarstwo...reszta w KRZAKI...ja dzisiaj "swinskim ryjem " trenowałem na motorku akrobacje...be-be całe.. Jasiu, dla mnie najważniejsza jest rodzina, a później, jak praca pozwoli, modelarstwo. Trzeba mieć za co te modele kupować Przyjdzie odwiedzić Pruszków i wyciągnąć Piotra na lotnisko Wojtek, serdecznie zapraszam Przyszły weekend +12 i bez opadów - póki co... ... i wiaterek 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 EEEEE...Piotralski ma cykora latać- jego modele" wycacane" ...ja bym w nocy natychmiat oblatał albo model mnie...Swinski ryj im starszy lym "lepszejszy"...skubany nie można go zatłuc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Janku, każdy ma swoje priorytety, sorry jeśli Cię zawiodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 no to się widzimy za tydzień na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 no to się widzimy za tydzień na lotnisku Mariusz, trzymam Cie za słowo. Mam nadzieję, że dokończysz Ideala do tego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Piotrze czy zasilanie beca zrobiłeś z dodatkowego pakietu? czy poleciałeś z głównego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Z głównego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Piotr, cierpliwość ludzka ma swoje granice. Jak za tydzień nie będzie relacji z lotów to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Waldku, to zapewne będzie w innym terminie Cierpliwość to ponoć domena modelarzy, więc w naszym przypadku powinna być bezgraniczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Piotrku no niby masz rację ale... Jak ktoś ma problemy z pamięcią jak ja, to może zapomnieć o bezgranicznej cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja mam stwierdzoną totalną sklerozę , więc nawet nie pamiętam co to jest cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Eeeee nooooo .... teraz nie odkręcaj kota ogonem. "New Falcon by L.Kwarciński - idzie nowe" Po takim tytule, czy Ty wiesz ilu teraz czeka na TEN lot?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiem, Łukasz... wiem. Dołożę wszelkich starań by odbył się jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 a ja powiem tak : - powolutku bez pośpiechu, sprawdzić dwa razy, na lotnisku obejrzeć , potrzymać, niech poleży na słoneczku i dopiero w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Piotruś masz jeszcze tydzień,bo jak nie to cała Polska się zjedzie do Pruszkowa i zrobią oblot z Tobą lub bez Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ciśnienie rośnie Mareczku, spoko... oblatamy i nawet spróbujemy jakiś filmik skręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Obserwuję ten temat od dłuższego czasu. Ja też nie mogę się doczekać oblotu ale p.Mariusz ma rację powolutku bez pośpiechu, sprawdzić dwa razy, na lotnisku obejrzeć , potrzymać, niech poleży na słoneczku i dopiero w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi