tlenex98 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Cześć! Po raz pierwszy spróbowałem swoich sił i skleiłem kilka scen w taki oto filmik(ustawcie jakość na HD): http://www.youtube.com/watch?v=U1yY-pinKfo Filmik nakręcony w Rogowie(niedaleko Raciborza)!
skraf Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wydaje mi się, czy jedna klapa jest niżej od drugiej?
PK999 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 A jaki to model? Z klapami faktycznie coś nie tego. Czyżby trymowanie klapami?
tlenex98 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 0:11-jeżeli przyjrzycie się uważnie to widać jak coś tam ręką poprawiam, wiedzaiłem, że jedna z klap lekko odstaje, ale nie miałem ochoty już tego poprawiać(wszystko było juz gotowe do lotu). Klapa podczas lotu nie wpływała znacznie na kierunek lotu. Po locie poprawiłem jeden z popyhaczy i wszystko było ok! Może decyzja nie była zbyt mądra, ale "w powietrzu" nie było czuć żadnych zmian w kierunku czy wysokości lotu Model z firmy Phoenix Model, DIAMOND był w wersji ARF. Model znakomicie nadaje się do szybowania(szczególnie termiki <3) jak i akrobatyki.
skraf Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ahh, znów priv nie działa, to zapytam tu - mógłbyś podać mi wymiary kabinki tego modelu? Tzn. szerokość i długość. Z góry dzięki!
skraf Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jestem prawie pewien, że to klon GEMa Topmodel(albo GEM to klon ) i ostatnio miałem mały dzwon przy którym kabinka mi się cała połamała. Jeżeli wymiary się zgadzają, to napisze do dystrybutorów tych modeli wiadomość z zapytaniem czy nie sprzedadzą mi samej kabinki, bądź jej nie sprowadzą
skraf Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 EDIT: jesteś pewien, że 3cm szerokość? Nawet tak wyobrażając sobie to, mam wrażenie, że będzie za mało.
tlenex98 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 ahhh sory zmierzyłem wysokość 18x6cm
Rekomendowane odpowiedzi