cZyNo Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Morze jest. Nie jezioro zwane morzem. Do Austalii i Austrii daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Było miło. Nalataliśmy sie do upadłego. Gdyby nie głód, latałbym od 8 do 23. Następnym razem zabiorę grilla Zawsze warto włączyć model przed lotem A niektórzy mogli polecieć najnowszym (i wygląda że najszybszym) aktualnie modelem F3F. I to do tego modelem zawodnika z bardzo ścisłej czołówki światowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie wieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dziś pogoda zaskoczyła mnie całkowicie...całkowitym brakiem wiatru oraz parnością. Dziwnie się latało bo okulary non stop były zaparowane. Ale przynajmniej modele wolno opadały średnio 0,2-0,3m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak samotny kowboj na prerii ... Jakieś sugestie na początkowy model f3b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Mam Toxica na zbyciu. Specjalna wersja do B. Ale gdyby inne zródło to tez polecam. Bardzo fajny, przewidywalny i dobry do f3b. Zdecydowanie warto. Dziś jak na prerii sam. Nic nie latało. Tylko ja i jaskółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jakiś szpieg był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odwiedzając zaprzyjaźnione lotniska, na jednym z nich napotkałem dziwne kwiatki. Po powąchaniu zabrałem je do domu. Teraz zastanawiam sie co z nimi zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msp-elektronik Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mocny nawóz musiał być, że wyrosły tak duże kwiatki ???? Możeś zdradzić co to za gatunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jeszcze nie wiem co to. To jakieś świezynki. Wyglada na całkowicie nowy gatunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Z obrzydzeniem i wielka niechęcią poskładałem i uzbroiłem jeden z kwiatków. Teraz zmutowany kwiatek czeka na intrygujące warunki pogodowe. Właściwie teraz to się ładuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 I okazało sie ze nawet lata. Całkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msp-elektronik Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 To zdradź nazwę mutanta? Pod f3b czy f3f? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Model ponoć Do f3f. Ponoć bo nie wiedzieć czemu dobrze latacie f3b. Waga do lotu wyszła 2030g. Troche za lekko Jakiś koślawo zrobiony. Czyli pewnie niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Pewnie jakiś zlepek z powypadkowych zawodniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 I kadłub dlg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Odwiedzając zaprzyjaźnione lotniska, na jednym z nich napotkałem dziwne kwiatki. Po powąchaniu zabrałem je do domu. Teraz zastanawiam sie co z nimi zrobić IMG_8706.JPG Najładniejszy ten biało-niebiesko-pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzięki Arek Chociaż to raczej różowy w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Widziałem orła cień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 OOOO...JA...tego Orła widziałem ale nie w okolicach Wrocławia... host image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi