Shock Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Filmu z oblotu nie było i nie będzie. No bo w sumie i tak zawsze nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 O właśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A latawce puszczał jesienią? Tez wracają czasem oblodzone a najczęściej żyłka służąca za hol. (...) A tu ciekawostka: To coś to nie krople wody. To już lód. Pierwszy raz mi się zdarzyło, że skrzydła pokryły się lodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Latawce nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mimo wiatru, dziś wyciagarkowy zlot na szymanowie. Toxic team w komplecie. Chętnych na gadulstwo zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A My wczoraj tradycyjnie - nie wieje to wykorzystujemy alternatywę. Bylo bardzo przyjemnie. Nie wiało, a starty były wyjątkowo wysokie. I mimo tego białego, nie było zimno <zdjęć nie da sie wkleić...nie to nie...Błąd Nie wybrano pliku do importu> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 <zdjęć nie da sie wkleić...nie to nie...Błąd Nie wybrano pliku do importu> Ja tak miałem jak zdjęcia były za duże (5-6MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jurki sa fajne i latają jak sie nadarza okazja. Na Rufku 10 z dużym plusem Zdjęcia dalej nie chcą sie wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dziś kolejne 40 min latania przed zachodem słońca (i w jego trakcie) A co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziś dla odmiany było latanie na naszym najzabawniejszym zboczu zwalam kopalnią lub dziurą w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jeśli będziemy w stanie (taka oczywista oczywistość ) , to na klifie w Nowy Rok zrobimy sobie piękne latające spotkanko. Tak zapewne od 12-13 do zmoroku. Jak komuś będzie się nudziło, lub będzie trzeba przewiać głowę, a chciałby coś się dowiedzieć lub polatać, to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ech, kusisz ale w Nowy Rok wycieczka taki kawałek chyba nierealna. Prawdopodobnie jak co roku rozpoczniemy tradycyjnym lotem na lotnisku w Bielsku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tez chciałem polatać z Michałem w Bielsku, ale ma być zimno i zły wiatr dlatego celuje w mniejsze zło No chyba ze będę mocno nie w formie, to przyjdę popatrzeć w BB a nie pojadę na klifa Ale chłopaki i tak beda u nas latac Na klifiku ideealny wiaterek będzie. No info najfajniejsze zbocze w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nowy Rok, to i pora przelatać moje oba forniry nr 5. Szczególnie że nowe/stare/wymyślone zmiany w ustawieniach kusiły. No i na oko jest rewelka Żeby było zabawniej, oba modele są inaczej ustawione, oba dobrze latają, ale nie wiem który lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co to za modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dziś mi sie bardzo, ale to bardzo nie chciało... Ale nie wytrzymałem. I nie wiem jak, ale jakoś pojechałem Było wietrznie, bardzo szybkko, a momentami bardzo śnieżnie. Ale warto było Najmocniejszy wiatr złapany, ale nie sfotografowany to 18m/s. Ale sądząc po wadze modelu i jego zachowaniu, to tam gdzie latał spokojnie było kolo 20m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jurek ,jesteś niegrzeczny...kolega pytał co to za modele a Ty nic ,ciekawy nie tylko on... (ja wiem) Malowanie tragiczne ale wiem, to ma latać nie wyglądać A Barbarę zaliczyłeś ? (niedawny orkan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Po pierwsze - skąd mam wiedzieć które to modele, skoro wszystkie mam takie same. Pewnie jakieś niemiecko - czeskie Po drugie - malowanie miało być inne od wszystkich, praktyczne i rozpoznawalne. Rozpoznawalne już jest - i to dobrze, indywidualne też - bo tylko ja takie mam, a praktyczne - rewelacyjnie widać model na zboczu, w słońcu, w deszczu i we mgle. Bardzo dobrze widać gry wysoko latam w termice jak i wtedy gdy wlatuje w chmury. Więc nie narzekam. A Barbara - to jakaś słabizna była. Latałem w poniedziałek, wtorek i środę. Bo chciałem posprawdzać pewne rzeczy w modelach. Orkan Xawier co był kilka lat temu, był o niebo lepszy. I mimo że uczyłem sie wtedy latać, wiaterek o sile zdrowo ponad 100km/h był bardzo przyjemny. Tylko balastu i umiejętności brakowało A w ogóle to nie lubię jak mocno wieje. Wszystko mi wtedy na ziemi goni. Pokrowce na modele, ubranie, skrzydła, modele, notatki, rękawiczki itp itd. Fuj - nie cierpię tego. Na dodatek z modelem kulawo sie idzie żeby go wyrzucić. Ja tam preferuje jak jest spokojne 7-9m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 i po weekendzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Latać nie bardzo sie da. To ciąg dalszy narciarskich zabaw. Tym razem team F3B zdobył Skrzyczne Uśmiechnięty Michał i Jurek A powyżej uśmiechnięte Beskidy Obrazekbobroce jak wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi