pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Pinezka https://goo.gl/maps/7Hba8d5nh9r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 To nie zbocze, to lotnisko paralotniarskie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A No to u mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Miałem nie jechać. Ale pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Troche relaksu nie zaszkodzi. Brakło balastu mosiężnego, ale dałem sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zabawa najważniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 I udane zakończenie rozlatanego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zabawa najważniejsza IMG_1413.JPG Dałeś jakąś umęczoną fotkę, a to był taki piękny zachód słońca :-) Latania było do bólu, a mogło być jeszcze więcej gdyby nie zawodnicy, którzy zgłaszają się na zawody a później nie startują z różnych powodów. Rodzi to problemy z listami startowymi, nowym sortowaniem grup, itd. A tu więcej fot. z tej samej imprezy: https://goo.gl/photos/7vNX8eVV4VCpQSkf9 Polski 5-osobowy team przez 2 dni wykonał ponad 75 lotów :-) Czasami było za wolno, czasami szybko i wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zdecydowanie za wolno Ale fajnie i bardzo przyszłościowo. W życiu nie byłem bardziej umęczony lataniem i zawodami, niż po tym weekendzie. Ponad 20km w nogach i zdrowo ponad 5 godzin w powietrzu. Powiadasz umęczona fotka...no to następnym razem popatrzę jak robisz SAM fotkę swojemu modelowi i słoneczku, latając w tym samym czasie modelem na Rusku, lub innym zboczu gdzie model będzie nie więcej niż 10m od Ciebie I skąd wiesz że zachód był piękny, skoro jechałeś na wschód?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zdecydowanie za wolno Ale fajnie i bardzo przyszłościowo. W życiu nie byłem bardziej umęczony lataniem i zawodami, niż po tym weekendzie. Ponad 20km w nogach i zdrowo ponad 5 godzin w powietrzu. Powiadasz umęczona fotka...no to następnym razem popatrzę jak robisz SAM fotkę swojemu modelowi i słoneczku, latając w tym samym czasie modelem na Rusku, lub innym zboczu gdzie model będzie nie więcej niż 10m od Ciebie I skąd wiesz że zachód był piękny, skoro jechałeś na wschód?!?! Komentarz był do pierwszej fotki, przy kociołku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 aaa...no przepraszam Pana Akurat wtedy siedziałeś na zachód No taki gówniany telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Arek, Wojtkowi nie należy dawać kamery. Gdy tylko zaczął kamerować ????, ja sprawdziłem co w trawie piszczy, a Michaś kręcił bączki wokół bazy. Bardzo zabawnie to wyglada ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wrzuć linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dziś na Rusku było oblot nowego polskiego modelu zboczonego. Całkowicie Z dolnegośląska Było momentami zabawnie (szczególnie jak koledzy ustawili mi expo na lotki na 80%) ale Maciek potem pocisnął dziada. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Cena na pewno bedzie atrakcyjna. I producent znacznie bardziej odpowiedzialny niż ten od Alfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jurek, nieźle podkręciłeś atomosferę. Taraz daj strawę dla oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Mam tylko krótki filmik ze startu. Nice ciekawego. Potem nie zdążyłem nakręcić. Warunki były zmienne i nierówne (odchyłka) i nie każdy przelot był miarodajny. Ale coś tam jeszcze nakręcimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 No i nowe zbocze oblatane i sprawdzone jest ciekawie Wreszcie jakieś normalne górskie zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Tylko kurde trochu daleko od Wrocka. Ale prawda tam są już świetne widoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi