cZyNo Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 No wiem. Po bankiecie koledzy woleli popijać, a mi było szkoda ich żon Barmanka co prawda tez niezła była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Pamparam i 18 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 OLA..BOGA...a u mnie zima... zawody u Jurka na letniaka ...na krotki rekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Na krótkie gacie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jak se górkę znajdziemy to będzie można nawet toples Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 tam kiedyś spotkałem panie Topless i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Kliffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dziś pyr pyr pyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U Was pyr pyr pyr a u mnie 10 do 15 m/s. Cała hałda moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 No i zawody i po zawodach. To co dobre się szybko kończy. A może i zaczyna. Przesyłam parę filmików: https://youtu.be/_Op5omzbwrk https://youtu.be/Y9fbCtvrfPA https://youtu.be/4Ox3dz6SGo8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Masz filmik z mojego pierwszego lotu Piotrek ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 fotki z wczoraszych zawodów ..miejscowka wspaniała..... moje stanowisko niebieska plandeczka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 a taka zajawka z przyszłości niedalekiej.... http://wm2018.f3f.de/?page_id=346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Toż to jakiś koniec świata. Sie dalej nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dwa lata temu było dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Czerwiec miesiącem mistrzostw polski... Najpierw F5J potem F3F a potem F3B. Będę miał dużą różnorodność latania weekend za weekendem Czerwiec miesiącem mistrzostw polski... Najpierw F5J potem F3F a potem F3B. Będę miał dużą różnorodność latania weekend za weekendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Pamiętaj jeszcze o maju ,debiucie zawodów na południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Czerwiec miesiącem mistrzostw polski... Najpierw F5J potem F3F a potem F3B. Będę miał dużą różnorodność latania weekend za weekendem Czerwiec miesiącem mistrzostw polski... Najpierw F5J potem F3F a potem F3B. Będę miał dużą różnorodność latania weekend za weekendem Jurek, masz szansę na zdobycie korony F trenujesz już F5J? w pozostałych już jesteś Mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Spoko spoko. Ja naprawdę na J nie liczę. Będę towarzysko. Pobawić się, polatać, pogadać. Wynik mogę mieć dobry jedynie wtedy kiedy każdy z Was skopie mocno ze dwa loty, a ja jakość bez błędów dolatam się do końca. Wiec wszystko w Waszych palcach i głowach Będę Rafale !!! Ale wagonik na górę poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Leń Jurek a tak z innej beczki jak Ty chcesz być na MP F3F i równocześnie w tym samym terminie na F3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi