cZyNo Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Za tydzień. Teraz będę poza wro przez weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jak nie wieje to zaczyna się pora na pierdoloty I Gumę który rozruszał trochę powietrze swoim Toxem Mimo marudzenia...każde latanie z rywalizacją rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 No i w tym roku będzie 8 zawodów Pucharu Polski na zboczu oraz Mistrzostwa Polski. Duzo latania Zapraszam każdego. I bierzcie przykład z Janka. Przyjeżdża, lata ile chce, i wraca do domu kiedy chce. Bez żadnej napinki. Czysta przyjemność latania i chęć poznawania. Prawdziwy artysta czo czerpie przyjemność i tylko przyjemność z latania na zboczu. Nie bądźcie gorsi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No i w tym roku będzie 8 zawodów Pucharu Polski na zboczu oraz Mistrzostwa Polski. Duzo latania Zapraszam każdego. I bierzcie przykład z Janka. Przyjeżdża, lata ile chce, i wraca do domu kiedy chce. Bez żadnej napinki. Czysta przyjemność latania i chęć poznawania. Prawdziwy artysta czo czerpie przyjemność i tylko przyjemność z latania na zboczu. Nie bądźcie gorsi! Tak wyglada liga dziadkow..a wazne by podgladać najlepszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Od razu dziadków. Sercem młody. Cała sztuka żeby się ruszyć z domowych górek, góreczek i lotnisk. To nie boli, a zabawa o wiele większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Jak to się wszystko zmienia... Kiedyś wyszydzany teraz stawiany za przykład . Janek, po prostu warto być ciągle sobą i z czasem ludzie to doceniają . Ale Jurek dobrze pisze. Warto ruszyć dupsko i trochę zobaczyć świata,choćby na luzie i rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 obecnie nisko słonce + pył + kurz -piasek z kopalni..dostałem szkołe bo nie zabrałem googli..ale jak na 1-szy raz oK..powy cinałem stare porzeczki czeresnie ....obadałem dojazd dogodny zjazd do kopalni mozna po model w razie co pojechać autkiem Bo to następna kopalnia Wierzbinek-Tomysłowice..to typowo WSCHODNIA miejscówka...wszystko fajnie ale latem lata się najprzyjemniej..zima.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Znudziło mi się siedzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dziś był ciąg dalszy ustawień od podstaw dwóch modeli. Bo latały za wolno. Efekty są całkiem zadowalające Przy okazji nad moim niebem pojawili sie koledzy ze swoimi ponad 4metrowymi promykami. I było wesoło. Nawet orzeł przyleciał sprawdzić co sie dzieje na jego niebie Ale że był wstydliwy, to uciekł przed obiektywem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 latanie na zboczu jest bardzo przyszłościowe: http://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,24280305,polska-naszych-dzieci-w-2050-r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 http://www.f3xvault.com/?action=event i jest latanie Krzyżaki poszły na maxa..3 imprezy..ho..ho.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Miało być rozsądne rozwojowe 5 imprez. Ktoś tam coś po samemu zmienił to i inni sie dostosowali. Kto lubi jeździć to może sie najeździć Ponownie zapraszam. Na każde zawody. I uczestników i kibiców jak i ciekawskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Imprezy są bardzo fajne, organizatorzy przescigają się w dogadzaniu starujacym...fajne malownicze miejscowki...jak dopisuje pogoda jest wesoło.. acha..! trzeba licencyje wykupić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Na liście jeszcze brakuje zawodów w Jeleniej Górze, które odbędą sie w październiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A jak ktoś przyjedzie na Rusko na zawody i będzie chciał zwiedzać Wrocław... To zapraszam. Chętnie pomogę w zwiedzaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Im jestem starszy tym lepiej mi się lata. Modele zaczynają coraz szybciej latać. I tu jest problem...zaczynam się bać tych prędkości Chyba pora przerzucić się na szachy A we Wrocławiu biedne 4m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Szachy na zboczu przy wietrze to dopiero jest stres i obawa, że figury poprzewraca i trzeba łazić na dól po stromiźnie Pozostań lepiej przy lataniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wiedziałem,że taka będzie reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak wieje to się lata Jest 11 a ja wypstykałem cały wiatr. Pora zabrać się za przygotowania do świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi