Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modeli duzo latalo...np ten na zdjęciu pierwszy raz u mnie ;) został pięknie oblatany i ustawiony

A Na południu wiatr był kiepski ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

W ubiegłym tygodniu "wyczysciłem " krawedz zbocza na Lubstowie.../ zobacz fotke/ ostało sie kilka chwastów brzozowych..teren idealny do scigania..i w centrum Polski wszystkim blisko....a i można np. przed wczoraj być uzdrowionym przez szamana Kunta-Kinte w Licheniu. np .boli cię gira- polatasz i wracasz do żony Kozak.. :lol:

Opublikowano

jestem zdrowy i do KuntaKinte nie musze ;)

do Lubstowa na pewno wpadnę jak będe w pobliżu.

piaskownice w zeszłym roku juz odwiedziłem ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oj dzis sie wyszalem. 11-12ms na kopalni daje kopa. Juz po półgodzinie latania byłem zmęczony ;) po półtora godzinie poddałem sie. Maksymalnie pobudzony ale i wymęczony. Wciąż wiało 9ms

Opublikowano

u nas lepiej. Deszcze padały, ale te grubsze omijały Rusko. W poniedziałek udało mi sie nawet wjechać na górę. A wczoraj całkiem sucho było

Ale chyba cały wiatr na MP wylatałem ;(

Opublikowano

Trzeba było przyjechać do Unisławia wczoraj. Modele aż śpiewały :D Latałem do południa, potem do roboty :(   Zajechał bym do Unisławia i powrót--- bo radio niesprawne ---cha miałem szczeście...Już naprawiłem jutro loty ale wiaterek cienki..   Jurek był chyba u Palikota.. :lol:

Opublikowano

Jurek był tam gdzie powinien - w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie

Kilka miejsc koło Wrocławia moze zadziwić niedowiarków. Trzeba przyjechać i sprawdzic samemu

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Rano będzie jeszcze większy tłok i obu wiatr tam na nas czekał z pędzlem typu 25m/s ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak widać dla nich nie jest problemem przyjechać i potrenować a mają prawie 100km w jedna stronę . Poza tym to świetni koledzy na których zawsze można polegać ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.