cZyNo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Modeli duzo latalo...np ten na zdjęciu pierwszy raz u mnie został pięknie oblatany i ustawiony A Na południu wiatr był kiepski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W ubiegłym tygodniu "wyczysciłem " krawedz zbocza na Lubstowie.../ zobacz fotke/ ostało sie kilka chwastów brzozowych..teren idealny do scigania..i w centrum Polski wszystkim blisko....a i można np. przed wczoraj być uzdrowionym przez szamana Kunta-Kinte w Licheniu. np .boli cię gira- polatasz i wracasz do żony Kozak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 jestem zdrowy i do KuntaKinte nie musze do Lubstowa na pewno wpadnę jak będe w pobliżu. piaskownice w zeszłym roku juz odwiedziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na Lubstowie sezon polowań na bażanty i kuropatwy Uwazaj by Ci "balastu"...nie odstrzelili . Wjazd na zwałki pilnuje ochrona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Oj dzis sie wyszalem. 11-12ms na kopalni daje kopa. Juz po półgodzinie latania byłem zmęczony po półtora godzinie poddałem sie. Maksymalnie pobudzony ale i wymęczony. Wciąż wiało 9ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 apetyty na loty były ogromne lecz nie polatałem awaria nadajnika / już usunełem/ a ogólnie błoto po 2 dniowych opadach po pas...ledwo wyjechałem wszystko ubłocone...takie to pokopalnie . Tu sobie odbiję -po drodze Donovaly czekam za odp. meteo http://www.bergfex.pl/sommer/hainburg-an-der-donau/bilder/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 u nas lepiej. Deszcze padały, ale te grubsze omijały Rusko. W poniedziałek udało mi sie nawet wjechać na górę. A wczoraj całkiem sucho było Ale chyba cały wiatr na MP wylatałem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Trudno trafić na pogodę szczególnie na MP...ale trzeba być dobrej myśli a w sumie to super zabawa i spotkania "integracyjne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Trzeba było przyjechać do Unisławia wczoraj. Modele aż śpiewały Latałem do południa, potem do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dzis Żółkiewka. 8-12ms. Chyba jeszcze bardziej wylatałem wiatr na MP. Latalo sie czadowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Trzeba było przyjechać do Unisławia wczoraj. Modele aż śpiewały Latałem do południa, potem do roboty Zajechał bym do Unisławia i powrót--- bo radio niesprawne ---cha miałem szczeście...Już naprawiłem jutro loty ale wiaterek cienki.. Jurek był chyba u Palikota.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jurek był tam gdzie powinien - w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie Kilka miejsc koło Wrocławia moze zadziwić niedowiarków. Trzeba przyjechać i sprawdzic samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Russko---od 8 do 13 - była jazda. Teraz na górce tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Rano będzie jeszcze większy tłok i obu wiatr tam na nas czekał z pędzlem typu 25m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No Kamil daj spokój z tymi 25ms. Chwilowo to nierealne. Jak bedzie 10 to bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dzis była Żółkiewka do 16ms. Było szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A dzis na naszym klifie spotkałem kolegów z Czech, Jirkę Soucka i Michała. Sie zdziwiłem jak zajechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak widać dla nich nie jest problemem przyjechać i potrenować a mają prawie 100km w jedna stronę . Poza tym to świetni koledzy na których zawsze można polegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dzis klifik i wiatr 5-7m/s 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Prognoza na niedzielę klif 5m/s, czyli w realu z 10. Jakby co będę na miejscu o 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi