janegab Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wydaje mi sie ,że od modelu jesteśmy uzależnieni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Modele są piękne. Mogę je w pełni kontrolować. Kobiety to zło! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ale co by nie pisac, to pięknie dziś polatalismy. Ekipa mocna, warunki również. Jest moc Jutro tez będzie jazda.Jednak.... Ciekawe jak będzie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Wrocław w podróży modelarskiej oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strix3 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Czyli Wrocław w Chełmnie .Czy wiadomo na jakim zboczu jutro latacie Starogród czy Parski?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Jak dla mnie na teraz starogród. Rano dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Starogrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dwie kolejki za nami. A teraz była pyszna grochówka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Zimno Ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 I już wszyscy wracają do domów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 A niektórzy mają wpizdu kilometrów Jakaś niezależna mini relacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Pewnie ktoś coś jutro napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Zawody były przy pieknej pogodzie i wietrze..organizator i zawodnicy spisali sie na medal... https://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nagrodą główną było Zachodzące słońce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzięki Paweł za pomoc, bo o tobie wczoraj zapomniałem .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Loty zaczęły sie o 10:30. Po 2 kolejkach zrobiono około 20minutową przerwę regeneracyjną na pyszny posiłek serwowany przez Jacka. Latało się dość przyjemnie, choć warunki zmieniały sie z lotu na lot, a nawet w czasie samego lotu. To było takie typowe latanie termiczne jak w górach. Kto trafił to się cieszył, kto nie trafił ale nie zepsuł to był zadowolony, a kto nie dostał i zepsuł, to mógł sobie tylko włosy z głowy rwać Modele latały z rożnym balastowaniem, i w różnym stylu. Jeden model trochę mocniej uszkodzony po przeciągnięciu w lewym zakręcie (złamany kadłub), jeden zawisł na drzewie co stało i stoi w prawym zakręcie, a kolejny zahaczył o drzewo ale poleciał dalej. Tylko wolniej.I to było tyle, jeśli chodzi o atrakcje Wydaje się że wszyscy byli zadowoleni z tego dnia. A wiatr...wykorzystaliśmy do końca Dzień był słoneczny i ciepły. Jak ktoś był schowany za krzakami to było bardzo ciepło. Przy krawędzi było chłodniej - wiatr robił swoje. Ale tam też nie było źle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 A na drzewach Zamiast liści... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wczoraj nie do końca byłem zadowolony z tego jak model lata w słabszych warunkach. Szczególnie gdy w ostatnim locie leciało się długo, to można było zobaczyć jak model sie zachowuje. Po analizie doszedłem do wniosku, że cztery ustawienia trzeba doregulować. No i... 4 loty, trochę klikania i jestem zadowolony. Kilka procent szybciej jak nic będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Trzy dni, trzy zbocza. Choć mogło być więcej, ale czasu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi