przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jest już czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tak. Zawsze coś odrzucają, a to misie a to czekoladki. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 W sumie to miły zaskakujący gest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jest już czad Wygląda coraz lepiej, ale do oblotu jeszcze droga daleka. Nie wiem czy cokolwiek dzisiaj dam radę zrobić, dostałem właśnie info, że w poniedziałek mam być w pracy. Tak więc jutro wyjeżdżam i nastąpi kolejna 3-tygodniowa przerwa w budowie . Tak. Zawsze coś odrzucają, a to misie a to czekoladki. :-) W sumie to miły zaskakujący gest. I jeszcze uśmiech żony, która widząc te miśki w rozpakowywanej paczce zaraz zapomniała, że z konta zniknęło kilka stówek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Trochę go jeszcze "popsikałem" i to by było na tyle. Ciąg dalszy prac za ok 3 tygodnie... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pięknie to wygląda Teraz musisz sie zgadać z pewnym F4U na wspolnie loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Z tym chyba nie powinno być problemu, jeśli owo F4U planuje przeloty nad Wilczymi Laskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Z tym chyba nie powinno być problemu, jeśli owo F4U planuje przeloty nad Wilczymi Laskami Czy to o moje F4U chodzi? Moje planuje . Jeno czy dotrwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Myślę, że Piotrowi chodziło właśnie o Twoje. Co ma nie dotrwać, zapakuj w karton, postaw na szafie i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Marcin jakiego śmigła użyłeś 10x8 czy inne? Piękna czysta robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jeśli to kołpak FMS to śmigło ma rozmiar 14x8 Przy tej skali to w sumie takie właśnie powinno być. 10x8 to mają modele Durafly 1100mm rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Rafał, czysto dopiero teraz zaczyna się robić, w trakcie wykańczania. Do tej pory było trochę walki i nie wyglądało to tak jak bym sobie tego życzył.Ale dzięki .Mam nadzieję, że finalnie uda mi się doprowadzić ten model do takiego stanu jak bym chciał. Śmigło tak jak pisze Paweł 14x8. Uważam, że cztero łopatowe śmigło w Mustangu musi być i zależało mi na tym, aby takie właśnie założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie marudź, pięknie Ci to wychodzi Zastanawiam się tylko, czy nie za ciasno spasowałeś kołpak z kadłubem. Pierwszy kapotaż może oznaczać problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Paweł, na razie ten kołpak jest zamontowany prowizorycznie, tylko w celu przymiarki. Silnik jeszcze leży w kartonie, a w modelu nie ma domku do jego zamocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 no chyba, że tak... Podwozie też masz z FMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie, podwozie główne jest z HK http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=50941 , a ogonowe robiłem sam . Więcej o tym masz na 5 stronie tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Fajne. Choć FMS daje ładniejsze kółka Kiedy oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kółka będą wymienione, możliwe że na te od FMS, te są za małe. Jeszcze nie myślę o oblocie, może jakoś latem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Pomierzyłem napęd na hamowni. Maksymalny zmierzony ciąg statyczny 3750g. Max. prąd 56A. Pakiet 4S, 4450mAh, 45C Dualsky. Regulator Redox 80A. Czas pracy przy przepustnicy ustawionej na 3/4-max. 8 minut. Nic się nie grzeje. Jestem zadowolony z wyników testu Do końca tygodnia powinno coś drgnąć przy budowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Fajnie, że wstawiłeś dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi