Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mówisz o cenie 290 zł , to jak najbardziej jest warta tych pieniędzy . Dostajesz w pełni funkcjonalny komputerowy nadajnik 2,4 GHz . Programowanie normalne , zasięg też (wcześniejsze modele były programowane za pomocą kabla ). Kanały 5, 6 na potencjometrach . 6 kanałów , jak wystarcza , szczerze polecam .

Opublikowano

Dziękuje Ci Leszku za odpowiedz . Miał bym jeszcze jedno pytanie odnośnie odbiorników . Jakie odbiorniki innych producentów mogą z tą apką współpracować? czy tylko orginał

Opublikowano

Dziękuje wszystkim zainteresowanym za udzielenie wszelkich informacji na temat tego radyjka . Temat uważam za zakończony. Chyba że ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat . Wszelkie sugestie mile widziane .Pozdrawiam Grzegorz .

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Aparatura z Chin kosztuje 45 euro. Czy jest to opłacalna cena za taki sprzęt? Od dawna zastanawiałem się nad turnigy 9x oraz FlySky 9x (czy jakoś tak) ale ta jest sporo tańsza a ma wystarczającą jak dla mnie ilość kanałów. Jeżeli tylko nadaje się do samolotów ESA, szybowców, ma V-tail mixing, opcje na klapy a jeszcze do tego jak helikopterem 4 i 6 kanałowym się polata to jak za taką cenę to bym się skusił. Ktoś coś powie więcej na jej temat?

Opublikowano

Akurat ta co podesłałeś to FS-i6 a nie FS-t6  i też nad nią myślałem ale akurat mniej informacji znalazłem. W sumie nie wiem która lepsza.
 Kanałów jak najbardziej wystarczy a i zagraniczna cena mnie zachwyca :] 

Wspomniano że kanały 5,6 na potencjometrach. Czyli tylko na "pokrętłach" ? Zapasuje to do 6 kanałowego helikoptera?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.