robertus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dla pasjonatów rodzynki z przeszłości abc miniaturowego lotnictwa miniaturowe lotnictwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dla pasjonatów rodzynki z przeszłości abc miniaturowego lotnictwa miniaturowe lotnictwo Zawirusowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zawirusowane Tzn? Bo ściągnąłem ale nie rozpakowywałem jeszcze... ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 mam noda 32 i nie pozwala mi nawet pobrac bo pisze ze potencjalne niebezpieczeństwo W32.robak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie zawirusowane tylko wystarczy odznaczyć krateczkę żeby nie ściągać programu do pobierania tylko od razu plik właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dokładnie, odznaczyć tego checkboxa jak Przemek pisze a potem kliknąć w niebieski prostokąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 gdzie ta krateczka bo nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W pierwszym okienku jak na obrazku w niebieskiej ramce. Trzeba odznaczyć checkboxa W następnym klikasz tak jak w szarej ramce. Ściąga się zip, a w środku jest parę pdfów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pobrałem, zaczutuję. Wielkie podziękowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ABC mam oryginalne, ale Miniaturowe Lotnictwo zassałem. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dziękuję, z przyjemnością poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie Miniaturowe lotnictwo udało się kiedyś dorwać , a ABC pobrałem i zrzuciłem na telefon. Wielkie dzięki, będzie co czytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Obserwując znaczne zainteresowanie, stwierdziłem, że jak znajdę czas ...doskanuje jeszcze kilka wiekowych, ale ciekawych pozycji książkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z pewnością ucieszy się wielu, zwłaszcza młodych kolegów, którzy (często niestety) na "papier" w ręku mają alergię... Gdzie te czasy, kiedy takie, modelarskie czy "mechaniczne" książki (WKiŁ, WNT, PWT...) można było kupić w księgarni nawet w małej dziurze... Teraz nawet samej księgarni nie uświadczysz, a jak już jest, to same Harlekiny i Pottery.. Ja też coś tam chyba wygrzebię (ABC Miniaturowych Silników, czy Budowa i Pilotaż Radiomodeli) i postaram się wrzucić, bo choć czasem wiekowe i wiele się zmieniło, zwłaszcza w elektronice czy technologii, to podstawy nie rdzewieją.. Może dobrze byłoby (dla tych co połknęli bakcyla) stworzyć taką "przypiętą" biblioteczkę, gdzie każdy mógłby coś dodać dla potomności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A wiecie jak jest z prawami autorskimi? Mam sporo książek w lat 70-80 które mógłbym zeskanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z pewnością ucieszy się wielu, zwłaszcza młodych kolegów, którzy (często niestety) na "papier" w ręku mają alergię... "Książkowstręt" niestety jest coraz bardziej powszechny, w dodatku u ludzi coraz młodszych jak również starszych (raczej rzadziej, ale zdarza się). Jakiś czas temu, kiedy jadąc tramwajem czytałem książkę, miałem okazję wysłuchać wywodu, trochę podchmielonego Pana w średnim wieku. Ów Pan był pewien tego, że go nie słyszę (miałem słuchawki. Wyłączone, no ale skąd on mógł o tym wiedzieć ) Opowiadał swojemu koledze: jakim to dla niego jest dziwnym i niepojętym zjawiskiem jest czytanie książki, i że on nie rozumie jak można to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A wiecie jak jest z prawami autorskimi? Mam sporo książek w lat 70-80 które mógłbym zeskanować. To jest jedna strona medalu, a druga jest taka, że nie ma już wznowień tych książek. Za pięć lat ich już nie będzie nawet na rynku wtórnym bo papier się rozpadnie. Takich pozycji już nie ma na rynku. Mnie zaskoczyło, ze w '78 opisuje się napędy tunelowe, tyle że na silniki spalinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Do admina Kuby.Przypnij moze temat na nagłowek forum np. książki modelarskie, i tam beda ludki wzucać skany.Bo za jakis czas temat zniknie i trzeba bedzie szukać.Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi