ArabaT Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tych co od piątku wieczorem to więcej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tych co od piątku wieczorem to więcej będzie ...no do posprzątania i wsparcia Piotra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ZAWSZE, no chyba, że akurat będę miał inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 i to się zaczyna super Fiesta modelarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Przypominam, że istnieje możliwość skorzystania z prysznica i toalety w agroturystyce Wilcze Laski 6 (kierunek na Szczecinek, bardzo blisko). Łazienka czynna będzie w godzinach: 15 sierpnia 9:00 - 22:00 16 sierpnia 9:00 -15:00 17 sierpnia 9:00 -15:00 Opłata za skorzystanie - co łaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zapraszamy jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No więc tak. Lotnisko już posprzątane, linie odmalowane, pierwsi już przybyli. <a href=http://zapodaj.net/9e9120dcfac4c.png.html>plakat.png</a> (wstawiam link, bo nikjak nie chce wejść grafika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Załóż sobie konto na flickr.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Panowie czy przypadkiem pogoda nie masakruje imprezy? ... bo zastanawiam się czy jutro nie przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Właśnie! Jak tam atmosfera? Bo też myślałem żeby jutro wpaść ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jest super, pogoda jest OK, niech żałują nieobecni . Naprawdę zapraszam, WARTO TU TERAZ BYĆ! Piszę to z pełną odpowiedzialnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pogada kaprysi ale to nie odstrasza pilotów. W powietrzu jest gęsto! Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dotarłem do domu warto było być , atmosfera niepowtrarzalna pozdrawiam wzystkich sympatyków wicherków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Było super, dzięki Panowie za miłą atmosfere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Brawa dla Piotra za organizację pikniku, już tradycyjnie super atmosfera i stara dobra ekipa. Fajnie było was wszystkich zobaczyć. Zapraszam do galerii zdjęć niestety w picasa, bo nie mogę wrzucić nic na moją stronę. LINK PONIŻEJ https://picasaweb.google.com/108801885867386760716/Wilcze_Laski_2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Brawa dla Piotra za organizację pikniku, już tradycyjnie super atmosfera i stara dobra ekipa. Fajnie było was wszystkich zobaczyć. Zapraszam do galerii zdjęć niestety w picasa, bo nie mogę wrzucić nic na moją stronę. https://picasaweb.google.com/108801885867386760716/Wilcze_Laski_2014 Świetne foty. Dojechaliśmy na lotnisko dopiero w sobotę ok. 2 w nocy, jadąc niemal po omacku ostatnie kilkanaście kilometrów przez mgłę i opary. Demonicznie było . Potem w świetle księżyca rozbijaliśmy 2 namioty. Przygoda jak w liceum . Udało nam się niestety obudzić kilka osób, ale chyba nam wybaczyły. Impreza bardzo przyjemna. Fajnie było poznać was osobiście i zamienić chociaż dwa zdania (z niektórymi cośkolwiek więcej ). Pogoda kapryśna, ale dawaliśmy radę, nawet co bardziej strachliwi, jak ja Chcę być za rok. Podziękowania dla Piotra i wszystkich pomagaczy, którzy się przyczynili do całokształtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zazdroszczę. Ale za rok na pewno już będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Świetnie się bawiliśmy z całą rodziną. Noce trochę zimne, ale to był chyba jedyny problem tej imprezy . Dużo ciekawych modeli i wiele nowych znajomości. Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia w przyszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Podziękowania dla Piotra za organizację pikniku było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi