sulpyaw Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Miałem ostatnio przyjemność postrzelania z takiej broni czarno prochowej i muszę przyznać że zabawa była fajna, ale nie dla mnie za długo to wszystko trwa. Dzieciaki znudziły się już po kilku strzałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Aż boję się dyskutować z kolegą Piotrem bo może okazać się , że miał dużo wspólnego ze środowiskiem szkół SP 18 lub SP 32 bądź z pewnymi osobami z ulicy Białystoczek... . Dla siebie czarny proch dla dzieci coś z auto... . Z Sharpsa to akurat szybko strzela się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzisiejsze poświąteczne hulanki z Sharps. Pierwsze foto to trafienia tylko pociskami typu choinka. Druga fotka to samo plus pozostałe pociski i kule. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 A na jakim dystansie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dystans wciąż ten sam prawie 49m. Ale już robię sobie mocowanie na prętach, które mogę wbić pod samą skarpą. Wtedy uzyskam 50 m z małym zapasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 A kiedy będą tak efektowne zdjęcia z nowej kamerki. Te które wstawiłeś są świetne, ale jestem ciekaw jak wyjdą z szybszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No niestety co było na kamerkę poszło na strzelawki i to pare razy . A poważnie to zrezygnowałem z tej , którą chciałem Orllo Pro shark bo niestety nie miała wejścia HDMI. Na przełomie lutego i marca mają jakaś nowość wypuścić. Chyba, że do tego czasu cos podobnego lub lepszego wypatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dzisiejsze dymienie. Z Sharps'em zaczynam się dogadywać ale jeszcze trochę wody/dymu upłynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jak zacząłem czytać ten wątek to sobie kupiłem knigu i zaciekawiło bardzo mienia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Też mam tę książkę oraz o pistoletach i rewolwerach na przestrzeni wieków. Mało kto wie, że zaczynano od rewolwerów z zamkiem...skałkowym. Tak, bardzo prosiłbym moderatora czy o admina o oddzielenie ostatnich wpisów nie związanych z tematem tego wątku/wątka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dziś kolejne strzelanko ze Sharps. Jakże smutny to dzień - śmierć Prezydenta Gdańska p. Adamowicza, wiadomość ta zastała mnie na strzelnicy. W tarczy jest 13 trafień. Absolutnie nie ma możliwości bym nie trafił skoro trafiam jak widać. Pierwsza tarcza to po 13 trafieniach, Druga fotka ta sama tarcza tylko ze 30 trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Też mam tę książkę oraz o pistoletach i rewolwerach na przestrzeni wieków. Mało kto wie, że zaczynano od rewolwerów z zamkiem...skałkowym. Też kupiłem tą drugą książkę. Dzięki za podpowiedź. Pewnie na teorii się u mnie zakończy ale ciekawe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nawet jak na teorii się skończy to i tak poszerzy horyzonty . Z drugiej strony doświadczenie uczy by nigdy nie mówić nigdy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na jutro przygotowaliśmy trzy próbne gilzy do Sharpsa. Okazało się, że zwymiarowanie do toczenia nie jest wcale takie proste. Jeśli testy jutro wypadną pomyślnie to zabierzemy się za toczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Po dzisiejszym strzelaniu mina jest jaka jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Flinta jsk flinta, kawał rury i drewno z tartaku, ale płaszcz jest zajebisty. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Skoro płaszcz jest zaje...fajny to może jeszcze taka fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Fantastyczny olejak... swego czasu moje marzenie, ale ceny tego cacka zawsze mnie lekko porażały. Zazdrość Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A ja dzisiaj zrobiłem sobie taki prezent, bez okazji zupełnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Naboje w puszkach po konserwach.... dobre . Szczerze pierwszy raz widzę takie coś, tak zabezpieczone . Paweł napisz coś więcej co to za prezent sobie sprawiłeś bom laik w temacie pukawek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi