Konrad_P Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To jest miejscowość w 100% turystyczna. Noclegów na kwaterach prywatnych (agro turystyka) oraz w okolicznych ośrodkach jest sporo. Oczywiście wymagana jest rezerwacja z wyprzedzeniem ponieważ ludzie tam spędzają swoje urlopy i tuż przed samą imprezą może być ciężko z noclegami. Rezerwacja noclegów to już każdy na własną rękę. Można zarezerwować sobie nocleg w Górskiej Szkole Szybowcowej. To jest Hotel klasy turystycznej, jedni narzekają inni sobie chwalą, wszystko zależy od tego kto czego oczekuje i wymaga od noclegu. Jak wpiszecie w googla Międzybrodzie i noclegi to znajdziecie tego pełno w zależności od tego ile chcecie wydać. Część osób nocuje pod namiotami na łączce przy samym lotnisku, ale z tym wiąże się problem ponieważ sanitariaty są dopiero na górze w hotelu. Międzybrodzie można przejść pieszo w około 45 min, więc wszędzie jest blisko a samochodem to i za Międzybrodziem można szukać tanich noclegów. Co do okolicy to nic dodać nic ująć jest pięknie. Można popływać, można wyjechać kolejką tak jak na Gubałówkę no i oczywiście mile spędzić czas na samym pikniku. Jak nie byliście jeszcze w tych okolicach to zachęcam bo naprawdę jest fajnie a jak już pisałem góra jest magiczna i kultowa dla Polskiego Szybownictwa, więc choćby z tego powodu warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam,dodam ze to jedno z ładniejszych miejsc w kraju.Mozna tez zatrzymać się w Międzybrodziu Bialskim,fajny basen a pływając w nim mozna podziwiac latające szybowce:)Także elektrownia szczytowo-pompowa jest do zwiedzenia od środka.Polecam na wypad rodzinny>Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Szkoda ze taka organizacja Każdy we własnym zakresie. dotychczas jak uczestniczyłem na takich zlotach /piknikach to rezerwowaliśmy jedno lokum np. hotel masowo taniej a i uczestnicy byli blisko siebie celem spotkań wymiany doświadczeń i rożmów przy p.....ie do białego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Cóż widać Twoje niedoświadczenie jeśli chodzi o Piknik Żarski. (bez obrazy) Powiedz mi gdzie Ty chłopie znajdziesz jakichś hotel na 1000 osób w tak małej miejscowości. W latach 2010-2012 bywało jeszcze więcej ludzi. Przyjedź to zobaczysz, że zakwaterowanie w różnych miejscach nie ma wpływu na jakość imprezy. Jest miejsce gdzie można do białego rana jeśli ktoś chce spędzić czas na lataniu i gadaniu i piciu i rzyganiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wilcze Laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak widac nie byłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 To konkretnie dla ilu osób ma załatwić Sebastian nocleg w Hotelu na Górze Żar napisz nie ma sprawy ja załatwię nawet specjalną cenę tylko jak tak piszesz to myślę że 50 osób to zabierasz. Dawaj konkret i działamy. Dla wszystkich uczestników Pikniku hotel Szkoły Szybowcowej jest dostępny jeżeli zadeklarujesz wcześniej liczbę uczestników i wpłacisz zaliczkę bo co z Tymi miejscami co ja zarezerwuje a ktoś nie przyjedzie to kto płaci, to normalne zasady w hotelarstwie.Jak teraz zarezerwuję to masz miejsce gwarantowane. Więc czekam na konkretne zamówienie noclegów i przekieruję do Hotelu do osoby która wszystko poprowadzi Klient Nasz Pan. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Przepraszam. Brak mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Urlop na dodatkowe kilka dni mam załatwiony, nocleg jest u rodziny partnerki tak ze tylko prosić niebiosa by było za co i z czym przyjechać A to będzie mój pierwszy raz i już się nie mogę doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 tylko prosić niebiosa by było za co i z czym przyjechać To dorzuć jeszcze prośbę o dobrą pogodę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Z przyjemnością przyjadę i sfilmuję z góry . Termin już sobie zarezerwowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Termin znam: 9 - 10 lipca 2016r. Miejsce znam: góra szybowcowa Żar w Międzybrodziu Żywieckim A lista zapisów gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jestem na 100% Grusza załatwiona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Program do zapisów na Piknik Modelarski Żar 2016 będzie uruchomiony z dniem 15 kwietnia. To super że jest tylu chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak z ubezpieczeniem oc? Moje zabawki są do 5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Każdy, z każdą zabawką niezależną od wagi chcący brać udział w pikniku musi mieć OC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pokoj na 3 osoby bym zabrał jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Czyli Ty i dwie laski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Rafał i przez ciebie moja tajemnica została rozwiana ;( A tak na serio to: ja kumpel ( od zółtego pipera co był kiedyś ze mną u nas na lotnisku i kobita, spodobało się jej więc postanowiła pojechać na piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 A gdzie te ubezpieczenia można kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi