japim Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kiedys popelnilem Super Bandita i wlozylem mu standardowy naped... latal tak sobie: Niedawno podmieniłem napęd na Turnigy D2822/2200kV i teraz lata tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dla mnie wrażenia z lotu to przede wszystkim dźwięk silnika. IMO, ta muzyka wszystko psuje. Nie dałoby się bez? Najlepiej przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dla mnie wrażenia z lotu to przede wszystkim dźwięk silnika. IMO, ta muzyka wszystko psuje. Nie dałoby się bez? Najlepiej przed i po Też jestem takiego zdania.Uważam że film z lotu modelu w którym słysząc pracujący silnik jest o wiele ciekawszy niż słuchanie jakiejś tam muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Trzeci , też uważający jak koledzy powyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Gdyby to był EDF to jeszcze rozumiem. Ale to pusher więc nie ma się czym zachwycać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Edit: przesłuchalem oryginalna ścieżkę filmu i w 90 procentach słychać wiatr 5% to mój syn jako operator kamery i 5% bzyczenie przy bliskim przelocie. Gdy jest co słuchać to wrzucam dźwięk tak jak w innych filmach np z Hellcatem czy Hurricanem w roli głównej. Inaczej to jest bez sensu - wide moje filmiki z powietrza nagrywane jeszcze telefonem komórkowym przypietym do boku modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Aparaturę to masz większą niż mój stół w salonie . Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To poczciwy Multiplex MC3010 - ma juz prawie 20 lat. 9 kanałów, dowolność programowania (taka sprzed 20 lat oczywiście) - coś co pojawiło się dopiero 15 lat później w OpenTX, a wcześniej w nadajniku by Zbig. Prawdziwe Made in Germany Kupiony jeszcze za prawdziwe niemieckie Marki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Masz nadajnik pierwszoligowy! Tylko ja bym ustawił jeszcze małe EXPO na lotki bo mocno szarpie(sz). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi