japim Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Kiedys popelnilem Super Bandita i wlozylem mu standardowy naped... latal tak sobie: Niedawno podmieniłem napęd na Turnigy D2822/2200kV i teraz lata tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjacek Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Dla mnie wrażenia z lotu to przede wszystkim dźwięk silnika. IMO, ta muzyka wszystko psuje. Nie dałoby się bez? Najlepiej przed i po Link to comment Share on other sites More sharing options...
rajaner Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Dla mnie wrażenia z lotu to przede wszystkim dźwięk silnika. IMO, ta muzyka wszystko psuje. Nie dałoby się bez? Najlepiej przed i po Też jestem takiego zdania.Uważam że film z lotu modelu w którym słysząc pracujący silnik jest o wiele ciekawszy niż słuchanie jakiejś tam muzyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Trzeci , też uważający jak koledzy powyżej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Gdyby to był EDF to jeszcze rozumiem. Ale to pusher więc nie ma się czym zachwycać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Edit: przesłuchalem oryginalna ścieżkę filmu i w 90 procentach słychać wiatr 5% to mój syn jako operator kamery i 5% bzyczenie przy bliskim przelocie. Gdy jest co słuchać to wrzucam dźwięk tak jak w innych filmach np z Hellcatem czy Hurricanem w roli głównej. Inaczej to jest bez sensu - wide moje filmiki z powietrza nagrywane jeszcze telefonem komórkowym przypietym do boku modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Aparaturę to masz większą niż mój stół w salonie . Co to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 To poczciwy Multiplex MC3010 - ma juz prawie 20 lat. 9 kanałów, dowolność programowania (taka sprzed 20 lat oczywiście) - coś co pojawiło się dopiero 15 lat później w OpenTX, a wcześniej w nadajniku by Zbig. Prawdziwe Made in Germany Kupiony jeszcze za prawdziwe niemieckie Marki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin81 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Masz nadajnik pierwszoligowy! Tylko ja bym ustawił jeszcze małe EXPO na lotki bo mocno szarpie(sz). Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts