Irek M Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Z rysunków i zdjęć wynika, że niekoniecznie jest za wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Należało zmienić koła bo te które dał Piotrek to trochę za małe , więc w sklepie rowerowym kupiłem dwa koła do roweru 16 cali i trochę przerobiłem miejsce na ośkę . Trzeba było dotoczyć tulejki z aluminium i mosiądzu całość została sklejona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Używasz do budowy literatury ? Mam Signal Squadron czy coś takiego więc mogę przesłać elektronicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Używasz do budowy literatury ? Mam Signal Squadron czy coś takiego więc mogę przesłać elektronicznie. Irek a po co mi literatura widziałeś gębę pilota? jaki pilot taki samolot Irek a po co mi literatura widziałeś gębę pilota? jaki pilot taki samolot Ja nie jestem makieciarzem i nie potrafię się spuszczać nad modelem model ma przypominać oryginał i ma latać , latać i jeszcze raz latać a nie spędzać dwa trzy lata na stole modelarskim a następnie na szafie wysoko żeby przypadkiem nie strzeliło do głowy polecieć nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja tylko czekam na filmik z oblotu Buduj buduj bo doczekać się nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Powiedział Irek do Irka - masz rację . Ale może byśmy podyskutowali czy prawidłowo wykonałeś półkę na pakiet lub odbiornik :D . W każdym razie na oblot to osobiście pojawię się do filmowania. Może brat z powietrza filmowałby dronem albo ja swoim skrzydełkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Powiedział Irek do Irka - masz rację . Ale może byśmy podyskutowali czy prawidłowo wykonałeś półkę na pakiet lub odbiornik :D . W każdym razie na oblot to osobiście pojawię się do filmowania. Może brat z powietrza filmowałby dronem albo ja swoim skrzydełkiem . jaka półka jakie prawidłowo ? kawałek taśmy na gada i kawałek listewki w kadłubie się znajdzie żeby przykleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 czy jest możliwe ,że na pilskim niebie zobaczymy ten niebywały model ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 czy jest możliwe ,że na pilskim niebie zobaczymy ten niebywały model ????? prawdopodobnie tak ale muszę go jeszcze oblatać a to zrobię dopiero jak będzie ciepło bo zmarzlak jestem . Do Piły chętnie przyjadę bo od Piły się wiele zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 jaka półka jakie prawidłowo ? kawałek taśmy na gada i kawałek listewki w kadłubie się znajdzie żeby przykleić No nie żartuj!!! Co na to powiedziałby nasz forumowy wszystko najlepiej wiedzący!?!? A ja zapomniałem, że mam plany Dr.1 w skali 1/3 więc trochę tylko mniejszy od Twego. Ale gdybyśmy latali w ten sposób, że ja nisko, a Ty wysoko to różnice wielkości modelu by się wyrównały . Pod warunkiem, że wyniósłbym z pokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No nie żartuj!!! Co na to powiedziałby nasz forumowy wszystko najlepiej wiedzący!?!? A ja zapomniałem, że mam plany Dr.1 w skali 1/3 więc trochę tylko mniejszy od Twego. Ale gdybyśmy latali w ten sposób, że ja nisko, a Ty wysoko to różnice wielkości modelu by się wyrównały . Pod warunkiem, że wyniósłbym z pokoju... ten też jest zrobiony na bazie planów 1/3 tylko powiększyliśmy je troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No to pewnie z tych samych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam .Wczoraj na lotnisku w Rybniku odbył się oblot Fokkera kolegi Piotrka . Wstawiam filmik bo jak dotychczas ani mru mru na forum a naprawdę warto to zobaczyć.Chwała pilotowi wiało i to bardzo około 7m/s ale w porywach wydaje mi się ,że jeszcze więcej, mało który modelarz odważyłby się na oblot w takich warunkach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Gratulacje !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Gratuluję oblotu Piotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Gratulacje. Piotr jesteś jak Fokker - WIELKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 gratulacje lądowania na paluszkach jak moją metrową extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi