Rafcio321 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam W życiu każdego modelarza nadchodzi taki dzień, kiedy przestaje się bać wypuścić nowy model. I właśnie nadszedł ten czas. A może to po prostu model się zestarzał a wcale ten czas nie nadszedł Leżał w pracowni już kilka lat, nawet gdzieś posiałem instrukcję montażu. Środek ciężkości wypadł około 8cm od natarcia. Postanowiłem wypuścić z pasa startowego a w razie problemów po prostu wylądować. No i poszło. Model ładnie poszedł w chmury, lądowanie jak po sznurku, gaz na minimum i sam ląduje. Model kupiony był jako złożony w 90% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Brawo Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio321 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Brawo ja Mam jeszcze film z trzeciego lotu, kamerę trzymałem w zębach bo byłem sam. Muszę go obrobić i wrzucę na YouTubePozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio321 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Już jest filmik. www.YouTube.pl kanał rafal rafcio321. Zapraszam Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratuluje super oblotu,powodzenia w dalszych lotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 tytuł zwiastował oblot kombata albo chociaż piankowej makietki słynnego myśliwca a tu zero problemów ze startem, lotem i lądowaniem ale też zero podobieństwa do tego słynnego żółtka Gratuluje udanego lotu, model spokojny i przewidywalny, będzie z niego dużo pociechy. Jak już znudzisz takim lataniem w kółko to proponuję zostać i przy nazwie i wziąć na warsztat model bardziej podobny do A6M ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi