cZyNo Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Pierwsza runda z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dokładnie pierwsze koty za płoty. Wszyscy dolatalem i są zadowoleni. Zaczynamy druga rundę. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Wojtek piękną demolkę w swojej grupie zrobił Ja jak uczniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jurek - spoko - dasz radę. Gratulacje dla Wojtka. Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Tu akurat wynik nie istotny Zabawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Niestety Tomek Frąk trzecie zero. Jak się nie zorganizuje to po ptokach. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 A może wreszcie ktoś dałby mu się napić, bo prze.... przegra wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 No kurde jakbyś był. W tym problem ze go nie idzie oderwać. .... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 No i śmieją się z moich pięknych 8semeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Niestety pogoda rozdaje karty. Jedna kolejka i nikt nie wylatuje czasu a w następnej wychodzi słońce i wszyscy wylatuje czas. Ci co mają szczęście wygrywają. Nawet loty po 200m nie dają szans na wylatanie czasu. Hm... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Ja kończę latanie fajnie było, ale model wymaga pilnego przeglądu elektryki. Ostatnie dwa loty pełne niespodzianek. Jak ja lubię mojego Graupnera Może do Holic się wybiorę kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dla mnie te zawody i pobyt na lotnisku, to było totalne odmóżdzenie i odpoczynek psychiczny. Swoje baterie życiowe w końcu naładowalem i jest mi bosko Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Mówią, że model nie lata, tylko pilot. Po dzisiejszem dniu okazało się, że to trzecia prawda wg ks. Tisznera ten pilot się wynudził podczas lot - ręce w kieszeni a model robi co na robić. Lata. Ale nie każdy model tak ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 I po imprezie. Vertigo jest super lata samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Noooooo.... o 03:06 to nie tylko Vertigo lata samo. ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Wyobraź sobie Wiesław ze Jurek zmęczyl Krzycha. Hm... niespotykane zjawisko przyrodnicze. A wracając do meritum to zaczynamy o 8.45. Dziś 2.5 kolejki. Kończymy 5 rundę i jeszcze wejdą dwie. Pogoda dziś zapowiadana jak była wczoraj czy do południa słońce a po duże zachmorzenie czyli znów loteria. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Oczekiwanie na swoją kolejkę. Jest chwila żeby pogadać i wymienić uwagi. Pogoda na razie sprzyjająca. Po odliczeniu jednego wyniku Wojtek drugi z taką samą ilością pkt co pierwszy czyli 4x1000. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Czyli jest pierwszy bo ma lepszy odrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 No i jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi