Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Brakuje Ci 0.7. Że co, że niby do kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 1/2 13x6,5 wydaje się ciekawą propozycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na braunsbergu poćwiczycie rzucanie modelami Dla przypomnienia:) Wiesiek...jaka teoretyczna prędkośc (względna) powinno dać śmigło do takiego wiatru żeby to miało sens? To jest ciężko określić bo silnika nie zmienię i to jest poważne ograniczenie. Wydaje mi się, że Ok. 100 km:h zaśmigłowej jest Ok. Jak będzie 90 to i tak będzie super. Śmigło trzeba zmieniać w trakcie zawodów bo inne będzie na 6 m/s a inne na 10 m/s. Na ostatnich ME paru szukało śmigła i kołpaka bo przykręcili byle jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jak se kurde zrobisz przeciw wagę to będzie to idealny napęd. No co, gdzieś te drugie 1/2 wcięło chusteczka haftowana wie gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No wlasnie sobie policzyłem ze dla wiatru 10ms 90kmh było by na styk. To mam na styk albo styczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Te wszystkie ½ to są na obroty powyżej 30-40 k No wlasnie sobie policzyłem ze dla wiatru 10ms 90kmh było by na styk. To mam na styk albo styczek Zgadza się z moimi rachunkami. Ty nie gadaj tylko decyduj, albo w lewo albo w prawo . Tylko nocleg u pirata trzeba zarezerwować Wiesiek Jurek ma kilka , jeden w tą czy w tamtą Marcin. Mam złe wieści. Jurek powoli ale wsiąka w F5J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kurcze a u mnie tylko przez pierwsze 10s mam 90km/h potem mi drastycznie spada przez wydajność pakietu. No to se polatam że hej. EDIT Jurek 14x8 to tak jak 13x9. A że to aeronauty to nają na pewno moc. Sprawdzałem te łopatki jeszcze w Maxie jak mi pękły GM 16x8,5. Po włożeniu tych 14x8 aeronaut byłem zdumiony. Maxa szła dużo szybciej niż na tych GM. Na pewno będę testował jak Vertigo będzie szedł na tych areonautach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Standardowo mam 850 mAh. Na wiatr wkładam 1300 mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Te wszystkie ½ to są na obroty powyżej 30-40 k Zgadza się z moimi rachunkami. Marcin. Mam złe wieści. Jurek powoli ale wsiąka w F5J. Nie zupełnie. Jak czegoś nie umiem to staram się to naumieć. A tak jest z lataniem w termice. Nie umiem to latam. A ze najszybciej się uczy na zawodach szczególnie zagramanicznych, to nie omieszkam tego nie robić. No i docelowo to dobra kategoria dla dziadków. Czyli się już przygotowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie zupełnie. Jak czegoś nie umiem to staram się to naumieć. A tak jest z lataniem w termice. Nie umiem to latam. A ze najszybciej się uczy na zawodach szczególnie zagramanicznych, to nie omieszkam tego nie robić. No i docelowo to dobra kategoria dla dziadków. Czyli się już przygotowuje Noooooooo... czyli zgadłem tylko Ty nie dopuszczasz tej myśli do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No i docelowo to dobra kategoria dla dziadków. Czyli się już przygotowuje Ty se chłopie normalnie grabisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ty se chłopie normalnie grabisz. No nie do końca. Mam 66+, prawie 67. To jednak dziadek albo dziadostwo. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wiesławie toż to jesteś dopiero starszą młodzieżą, do dziadka Ci jeszcze daleko. Bronek to już taka bardzo dorosła młodzież. Tylko Edward to już nestor w naszym towarzystwie. Kurde szanuj się chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wiesławie toż to jesteś dopiero starszą młodzieżą, do dziadka Ci jeszcze daleko. Bronek to już taka bardzo dorosła młodzież. Tylko Edward to już nestor w naszym towarzystwie. Kurde szanuj się chłopie. Moja wnuczka ma 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No to kurde czegoś nie rozumiem. Ty ty przystępowałeś do komunii, że Cię nie było w Lanskroun. Myślałem że Twoja wnuczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Noooooooo... czyli zgadłem tylko Ty nie dopuszczasz tej myśli do siebie. No takie złe to latanie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Hehehe.... mam dwie wnuczki i wnuka. Starsza ma 16 a młodsza komunijna. Wnuk 2 lata+ No takie złe to latanie nie jest Jak będzie wiało 10 m/s to będzie bardziej ekscytujące od Twojego F cośtam ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Szczerze zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie będzie bardziej ekscytujące. Bedzie po prostu inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Szczerze zazdroszczę. Czego? Wieku? Kurde chciałbym mieć 16 lat. Krzyże by mnie nie napier..... Nie będzie bardziej ekscytujące. Bedzie po prostu inne No niestety masz racje. Inne ale ekscytujące. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi