Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Nawet nie próbuje dyskutować z Tobą Jurek bo znasz to z autopsji więc wiesz co mówisz. Spokojne F5J jest przez kilka minut jak masz już wysokość i czekasz na lądowanie. Faktycznie przy dużej liczbie kolejek oczekiwanie na start czasami strasznie się ciągnie. W tym i w zeszłym roku miałem tak, że miedzy lotami miałem prawie 4 godziny przerwy, więc można jakby co się uspokoić i spróbować ułożyć sobie w głowie następny lot. Tyle, że jak stajesz na linii startu to najczęściej wszystko co sobie ułozyłeś bierze w łeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Z tych szybowcowych co latałem tu jest największy spokój i bezruch. Wszystko odbywa się powoli. Ale wiadomo, żeby wygrać wiedzę i umiejętności trzeba mieć. No i farta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ej No... fart to (z angielskiego) nie od głowy a od d... pochodzi. Tak, wiem. Od wstrzymywania są gówniane myśli. Jako, żem marynarz w bojach wszelakich doświadczon to... każdemu kto powie że się bojałem w pysk dać jestem gotów. Uffffff.... dojechaliśmy choć łatwo nie było. Będę zdawał nieprawdziwą i całkowicie subiektywną relację na bieżąco. Na razie mamy „trening” czyli contest eurotouru. PS. Nie jestem farciarz tylko, po prostu, dobry jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zaczynamy. 5 grup po 12 lataczy. 108 zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 To jakoś tak mało jak na ME. Masz wiedzę z jakich państw są latacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 To na razie eurotour. 108/3 to by było 36 ekip. Część zwija się jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 http://www.f5jbulgaria.com/2018-files/F5J_Bulgaria_2018_pilots.pdf Jako, żem marynarz w bojach wszelakich doświadczon to... każdemu kto powie że się bojałem w pysk dać jestem gotów.PS. Nie jestem farciarz tylko, po prostu, dobry jestem Spoko Wiesiek. Liczę na Ciebie Bo sumiennie trenowałeś i przygotowywałeś się do tych ME. Ja znam takiego jednego co też tak pisał (i bardzo werbalnie się odgrażał czego to un nie umie) tylko przez kilka miesięcy praktycznie nie latał. I mimo ostrzeżeń pojechał na Mistrzostwa. A tam w połowie już łzy w oczach miał i chciał wyjeżdżać. Skończył słabo. Więc walcz, a czy dobry jesteś to wyniki pokażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jesteśmy po pierwszych lotach. Jest dobrze. Ja swoje wylatałem z 63m. W mojej grupie dużo spadło po 5 min. Dolatane więc jest gucio. Tak jeszcze - start jest tak jak FAI - z punktu nie z korytarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 POWODZENIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jesteśmy po pierwszych lotach. Jest dobrze. Ja swoje wylatałem z 63m. W mojej grupie dużo spadło po 5 min. Dolatane więc jest gucio. Tak jeszcze - start jest tak jak FAI - z punktu nie z korytarza. Pierwsze koty za płoty jak mawiają. Byle tak dalej a będzie na pewno dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Też trzymam za Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zaczęło się ciekawie. 6 m/s wiatru i wieje coraz mocniej.Dupnitsa. Te góry maja po 2.500 mAlbo i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zaczęło się ciekawie. 6 m/s wiatru i wieje coraz mocniej. Dupnitsa. Te góry maja po 2.500 m Albo i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zaczęło się super fajnie 8 do 10 m/s. Poleciała część namiotów i parasoli. Po prostu fiździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 No to macie dodatkowe atrakcje gratis Czyżby zawody z wycieczkami krajoznawczymi w poszukiwaniu modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Na razie czekają. Może się ciut uspokoi. Nie na darmo było Toldijk i Trnava. ???????????? czekamy ze spokojem.Czekamy bo to kraj pasterski i krowy postanowiły wziąć udział w zawodach.Czekamy bo to kraj pasterski i krowy postanowiły wziąć udział w zawodach.Nie wiem czemu forum obraca zdjęcia do góry nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A te "mućki" to mają was wspomagać czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tutejsze „lotnisko” to straszliwie nierówne i pełne ostów pastwisko. W końcu to kraj pasterski.Tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Po pierwszym dniu (3 loty) Tomek 9, Wojtek 14, ja 21. Ostatnia kolejka to wiatr i loteryjka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Loteria loterią a Primoz pierwszy. Wy to macie farta w tym roku. Tyle fajnego wiatru! A w czasie zawodów na zboczu w tym roku dość słabo z nim Ale Wieśka wynik super. Vostrel za co bonusa dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi