dyra63 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Gratulacje i najlepsze życzenia w dniu Twoich urodzin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 No i ładny prezent urodzinowy w kwalifikacjach oby tak dalej pozdrawiamy dużo zdrowia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Życzę Ci Dawidzie, żebyś w prezencie na swoje urodziny wyskakał sobie miejsce na pudle - i żeby był to dopiero początek dłuuuuuuuuuuuugiej serii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 O faktycznie. No Dawid życzę Ci żebyś z formą dotrwał do następnych IO. Czyli dużo zdrowia, żeby Cię omijały wszelkie kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dziekuje bardzo za życzenia Oby się wszystkie spełniły;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jesteś jednym z najlepszych skoczków na świecie. Trzeba Ci tylko "odczarować" te 3-6 miejsca w eliminacjach i siłą rzeczy te 4-8 miejsca w konkursie. Potem już pójdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 No i sprawiłeś sobie sam Dawid prezent urodzinowy Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Trochę spóźniony ten prezent ale jednak fajny. Gratulacje Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Gratulacje Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 GRATULACJE!!! To teraz trzeba walczyć o zwycięstwo do kolekcji. Jeszcze raz gratulacje i dzięki za wielkie emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dajecie czadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem na nartach w Austrii i przy obiedzie słyszę jak komentator, chyba Hannawald, wspomina o urodzinach Dawida wiec wszedłem na forum Dawid indywidualnego Medalu Olimpijskiego i MŚ oraz zdrowia na tą robotę. Gratulacje za pudło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 No i wszystko się udalo. I szczęścia wreszcie nie zabrakło. Brawo Dawidzie. Piękny prezent dla siebie i nas kibiców sprawiłeś Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dziękuję ponownie:P Ale miło jest tak dziękować, Chrapka na pierwsze miejsce jest ale Kamil trochę za wysoko wiesza teraz poprzeczkę No ale nic, trza pracować dalej i będzie dobrze:) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dziękuję ponownie:P Ale miło jest tak dziękować, Chrapka na pierwsze miejsce jest ale Kamil trochę za wysoko wiesza teraz poprzeczkę No ale nic, trza pracować dalej i będzie dobrze:) Stanąć na drugim stopniu podium za Kamilem będącym w takiej formie, to prawie tak, jakby wygrać zawody... Trzymam kciuki za kolejne Twoje sukcesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Brawo.Gratulacje.Szkoda mi tylko Stefana,ale uszy do góry.Nadejdzie Jego dzień . Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dziękuję ponownie:P Ale miło jest tak dziękować, Chrapka na pierwsze miejsce jest ale Kamil trochę za wysoko wiesza teraz poprzeczkę No ale nic, trza pracować dalej i będzie dobrze:) Dawid wielki, wielkie gratulacje. Dla Ciebie, ale też dla całego teamu. jest dokładnie tak jak pisze Robert, bycie na podium tuż za Kamilem to jak wygrać zawody... Gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Kolejny raz gratulacje Dawidzie dla ciebie i chłopaków za podium drużynowe!!!. Pozostaje jednak niesmak po kombinacjach jury z warunkami. Widzę że jest wielka presja aby to jednak norweg wygrał ten turniej, skoro dla nich podnosi się belki i czeka na optymalne warunki do skoku. Jakoś nie pasuje mi to do zdrowej sportowej rywalizacji i zasady fair play. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dawid chłopie idź i daj albo na tacę, albo niech ksiądz jakieś egzorcyzmy nad tobą przeprowadzi bo to już nie jest pech tylko zaczyna przypominać to jakieś fatum. Tak na dobrą sprawę jak pamiętam to miałeś w tym sezonie raz albo dwa razy tylko sprzyjające warunki. Raz jak było podium i drugi raz w drużynówce. A tak pech, pech i jeszcze raz pech co do warunków. Forma genialna, której wyniki za chusteczkę haftowaną nie odzwierciedlają. Może jakąś ściepę forumową zrobimy na tego egzorcystę bo sam już nie wiem co o tym myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Noo dzisiaj rzeczywiście popłyneli z przebiegiem zawodów. Aż zdziwiony jestem że się protesty nie posypały bo pokrzywdziło też Słoweńców, Niemców i Austriaków. No ale co my malutcy na to możemy poradzić I z jednej strony zgadzam się z tym że nie do końca wyglądało to fair, ale znów z drugiej rozumiem (albo wydaje mi się że rozumiem) jak to mogło się wydarzyć. Warunek prawie cały czas był pod narty, raz mocniejszy raz słabszy i jak jeden czy dwóch z tych lepszych sobie nie poradziło no to ok, mogli gorzej skoczyć po prostu, ale jak już trzeci tak walnął to zaczęli się zastanawiać czy jednak ta belka nie za nisko. I wtedy taki ruch jest nawet uzasadniony bo dlaczego mieliby karać kolejnego zawodnika? Wypadło że akurat podnieśli Norwegowi. Też mnie to zdenerwowało, ale nie mam pełnego obrazu sytuacji więc powstrzymam się od ocenienia decyzji;/ A co do mojego "szczęścia" w tym sezonie, to sam już nie wiem co miałbym zrobić Wychodzi na to że za mało na tace daje:P Ale jak dawać skoro konkursy zawsze w niedzielę Radio na "M" przyjmuje chyba przelewy, ale co ja tam zdziałam, jak tam bezdomni dają po 2 samochody a ja przecież mam dach nad głową 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi