rafał .k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dmuchać to mogą inni !my nastawiamy EDF czy inne turbiny hejjjjjjj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Brawo Dawid zadanie wykonane , brawo drużyna jesteśmy najlepsi :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Cosik mnie się zdaje ze dziś mieli grochówkę na obiad jestem w szoku a nawet bardzo i raczej będzie 1 miejsce BRAWO a NIE MÓWIŁEM :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dawid wreszcie poleciał jak modelarzowi wypada :-) Brawo chłopaki, 8 dobrych skoków :-) Dawid, przekaż całej ekipie gratulacje od Forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A nie mówiłem że EDFyyy lepsze od zwykłego dmuchania i pierwsze miejsce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dawid zajebiście dziś latał, szacun. Ciekawi mnie, czy komisja szanowna od kombinezonów wykryła by turbulatory wszyte w kombinezon i płetewki między palcami rękawic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 http://sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/662366/ps-w-willingen-fenomenalny-wystep-polakow-drugi-triumf-bialo-czerwonych-w-sezoni gratulacje! fajniej się kibicuje koledze z forum, emocje takie jakieś większe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dawid zajebiście dziś latał, szacun. Dołączę się do tego, jakże trafnego spostrzeżenia , Dawid był dzisiaj jednym z najsilniejszych filarów drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dawi opisz co zmieniło się w Twoim skakaniu. Czy to zwykła zwyżka formy czy też trener znalazł jakieś błędy w twoim skakaniu? Latasz rewelacyjnie aż mnie zatkało. Zresztą wszyscy latacie rewelacyjnie. Jeszcze raz gratuluje zajęcia 1 miejsca. To naprawdę wielki wyczyn!!! I jeszcze jedno, jak Kamila kontuzja ,bardzo mu jeszcze dokucza ??? Nawet nie wiesz z jakim oczekiwaniem cała rodzina zasiada przed telewizorem, potem emocje związane ze skokami , a na koniec wielka euforia . Jak wychodzę z psem ( bo dla psa nie ma skoków ,jak musi wejść) to czasami słyszę jak całe osiedle drze się przez okna. Niesamowite wrażenie. Czekamy na jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Może się mylę ale prawdopodobnie Dawid dał rade powiedzieć samemu sobie że też tak może ,bo stanąć i zjechać raz to co innego jak robić to wielokrotnie !A tak z ciekawości co czujesz jak lecisz ? a samo lądowanie i tan strzał w kości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ciekawi mnie, czy komisja szanowna od kombinezonów wykryła by turbulatory wszyte w kombinezon i płetewki między palcami rękawic :-) Turbulatory były kiedyś podobno testowane na kaskach (nie było mnie przy tych testach) i wyniki były dobre z tym że nie wolno ingerować w powierzchnię kasku. Mogły by mieć co najwyżej grubość naklejki a to chyba za mało żeby działały. Ale myśleć i testować zawsze wolno;) Nie wiem czy były testowane na kombinezonie ale tam też nie wolno ingerować w materiał, a druga sprawa były by pod numerkiem więc zasadność ich istnienia jest chyba znikoma;/ Płetwy by nie przeszły, było już testowane i jakiś czas funkcjonowały (jako rękawiczki z bardzo krótkimi palcami), ale jest to zabronione i sprawdzają u góry przed skokiem czy rękawiczka dochodzi do tej błony między palcami. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to zawsze możemy podyskutować a później przetestować Dawid opisz co zmieniło się w Twoim skakaniu. Czy to zwykła zwyżka formy czy też trener znalazł jakieś błędy w twoim skakaniu? Latasz rewelacyjnie aż mnie zatkało. Zresztą wszyscy latacie rewelacyjnie. Jeszcze raz gratuluje zajęcia 1 miejsca. To naprawdę wielki wyczyn!!! I jeszcze jedno, jak Kamila kontuzja ,bardzo mu jeszcze dokucza ??? Nawet nie wiesz z jakim oczekiwaniem cała rodzina zasiada przed telewizorem, potem emocje związane ze skokami , a na koniec wielka euforia . Jak wychodzę z psem ( bo dla psa nie ma skoków ,jak musi wejść) to czasami słyszę jak całe osiedle drze się przez okna. Niesamowite wrażenie. Czekamy na jutro! W skakaniu cały czas coś się zmienia, i błędy cały czas występują. Dzisiaj np. moje skoki nie były rewelacyjne, były takie w porządku, jakieś 80%. Prawda jest taka że nad tym pracuje się cały czas, decydującym momentem jest odbicie, dużo się tam dzieje a czasu jest mało:P I tak szlifuje się elementy od największych błędów do coraz mniejszych. Po jakimś czasie te poszczególne elementy wpadają w nawyk ruchowy i jak ma się tych elementów w nawyku odpowiednio dużo to wtedy można powiedzieć o formie:P Jednak trudność polega na tym że czasami te elementy z nawyku wypadają i znów nad nimi trzeba pracować, coś jak z przybijaniem gwoździ:P Nie ważne że przybijesz 1000 gwoździ mnie lub bardziej prosto, i tak może się zdarzyć 1001 i trafisz młotkiem w palec:P A kibiców mamy najlepszych i to nie od dzisiaj wiadomo;) Aż serce rośnie:) Dzięki wszystkim za doping i te EDF'y przed telewizorami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Szczere GRATULACJE! Miło było posłuchać Mazurka Dąbrowskiego na niemieckiej ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Gratulacje!!! Bardzo to miłe, że znajdujesz jeszcze czas dla swoich kibiców i kolegów modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Brawo Chłopaki, wielkie brawo Dawid... Oglądanie transmisji z zawodów, gdy jesteście w takiej formie daje powody do dumy z bycia Polakiem. Skoro twierdzisz, że Twoje skoki w drużynówce były na jakieś 80% to niech rywale boją się chwili, kiedy odpalisz na maksa... Życzę Ci, żebyś stał się częstym bywalcem na podium również w konkursach indywidualnych. Aż szkoda, ze Olimpiada dopiero za rok. Moim zdaniem sportowe emerytury powinny przysługiwać również za medale zdobyte na Mistrzostwach Świata, a nie tylko za medale z Igrzysk Olimpijskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Gratulacje Panowie! Jesteście wielcy. Dawid - świetne skoki! Gratulacje!!! Bardzo to miłe, że znajdujesz jeszcze czas dla swoich kibiców i kolegów modelarzy To samo pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dawid, relacja z klejenia Pucharu ma być na forum !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A po co będzie kleił? Wyskoczy sobie nowy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wieści się szybko roznoszą Właśnie miałem pytać czym najlepiej szkło pokleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No oczywiście, że cyjaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Żywiczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi