Konrad_P Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 No Dawid idziesz chłopie jak burza, oby ta forma utrzymała się do zimy. Trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dziękuję raz jeszcze:) I liczę również na to, że okazji do dziękowania będzie tylko przybywało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Brawo Dawid to najlepsze Twoje letnie skoki - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Znowu najwyższe pudło!!! Pięknie. P.s. Lecisz do Japonii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dziękuję już po raz trzeci tego lata:P I powiem wam że jak się narodzi tu na forum taka tradycja to bardzo mi będzie przyjemnie dziękować co tydzień Japonię odpuszczamy (poleci kadra B a my mamy teraz urlop), prawdopodobnie Czajkowski też odpuścimy, więc kolejne starty dopiero w Hinzenbach a do tego czasu trzeba będzie coś potrenować A przy urlopie może znajdzie się więcej czasu na latanie bliższe tematyce forum:P jak by nie patrzeć całe życie w powietrzu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No Dawid dietę zmieniłeś czy co . Jestem pod ogromnym wrażeniem, idziesz tego lata jak przysłowiowy przecinak. Gratulacje zwycięstwa i ponownego objęcia prowadzenia w klasyfikacji. Trzymaj formę do zimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No Dawid dietę zmieniłeś czy co Więcej powiem, nawet jeszcze nie zacząłem suplementacji papryką Słoiki zostawiam na zimę I dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 BRAWO!!! GRATULACJE!!! Trzymam kciuki aby tak było do końca sezonu, tego i wielu jeszcze następnych :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Brawo Dawid ,oby tak utrzymać formę na białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Brawo Dawid bardzo ładnie latasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Gratulacje! Zwycięstwo w pięknym stylu, tzn. miażdżące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Więcej powiem, nawet jeszcze nie zacząłem suplementacji papryką Słoiki zostawiam na zimę Ty chłopie to tą paprykę zostaw w spokoju bo jak widać bez niej formę masz chyba najlepszą w życiu. Popraw mnie jeśli coś pokręciłem, ale letni konkurs GP to chyba po raz pierwszy wygrałeś. Jeszcze raz wielkie gratulacje i oby to był pierwszy z wielu wygranych przez Ciebie GP, czy letnie czy zimowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ładnie,ładnie oby ci się puchary i medale nie pomieściły w szafie. P.S.Jak wy to robicie że lądujecie na krechę.Jak stanąłem OBOK buli w Harachowie to nie odważyłem się zjechać na krechę mimo że na nartach jeżdżę od dziecka.No i ten lot.Skacząc z samolotu masz przynajmniej świadomość że lądowanie spowolni spadochron a wy tak na pełnej prędkości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dziękuję wszystkim raz jeszcze:) Konrad_P: Jeśli chodzi o cały cykl to pierwszy raz go wygrałem, pojedyncze konkursy zdarzało się mi już wcześniej wygrywać TooM: Kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem, z drugiej strony inaczej się nie da bo przy tej prędkości mogło by się to źle skończyć. No i sama prędkość to też kwestia odczucia, na mamucie koło 100 jest na progu a w locie podejrzewam jeszcze trochę się zyska. Ale jak człowiek to robi jakiś czas, to już wrażenie nie jest takie straszne. Tylko później autem jechać 50km/h jest trochę dziwnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Trochę zyska? Żartujesz, 90 to ja miałem na trasie zjazdowej w Schladming a ona przy waszej buli wygląda jak ośla łączka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trochę zyska? Żartujesz, 90 to ja miałem na trasie zjazdowej w Schladming a ona przy waszej buli wygląda jak ośla łączka. Chyba nikt tego nie mierzył Spotkałem się z opinią że po tych zmianach w sprzęcie (mniejsze kombinezony, krótsze narty) prędkość w locie może dochodzić do 130-140km/h. Mówimy o skoczniach mamucich, bo tam rzeczywiście to rozpędzanie w locie czuć. Na normalnej skoczni ta różnica nie będzie jakaś duża. Ale też nie jestem w stanie stwierdzić czy ta zasłyszana prędkość jest prawdziwa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 A nie kusiło Cię, żeby wsadzić w kombinezon np. jakiś modelarski moduł GPS, żeby to zweryfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 I pewnie lipola pod pachę nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Korciło przykleić takie ustrojstwo gdzieś w okolicach zapięcia. Ale nigdy nie zagłębiłem się na tyle w temat żeby odpowiednie urządzenie znaleźć Z tego co się domyślam większość tego typu GPSów pokazuje pozycję 2D i nie będzie uwzględniało prędkości w pionie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Kiedyś znajomy mierzył mi model policyjną suszarką.Nie wiem czy można coś takiego wnieść na zawody bo treningi na mamutach to raczej rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi