AndyCopter Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dziennikarstwo, to obecnie dość trudny zawód. W ub. tygodniu, w Mozambiku, doszło do incydentu w obrębie lotniska. Cóż, zdarza się. I trudne jest to do uniknięcia. I pewnie pojawią się kolejne rady, sugestie i teorie prawników samozwańców. Jednak zastanawia mnie coś zupełnie innego. Całkowity brak profesjonalizmu tzw. dziennikarzy internetowych. Zdarzenie miało miejsce jak wspomniałem w Mozambiku. Wg Russia Today, zdarzyło się to 6tego stycznia. Jednak taki brak profesjonalizmu dziennikarzy można wytłumaczyć sobie obecnie panującymi siarczystmi mrozami i koniecznością spożywania wysokoenergetycznych trunków o niskiej zawartości wody. Jednak jak wytłumaczyć debili ONET'u, to znaczy chciałem napisać "dziennikarzy?", którzy publikują swoją wiadomość w dniu obecnym, powołując się na wczorajsze wiadomości RT pijanych w sztok "kolegów"? A może i ów "dziennikarz onetu" na skutek obecnie panujących mrozów w kraju, postanowił zasilić się płynami z niską zawartością wody, i dopiero gdy dzisiaj wytrzeźwiał, zdołał napisać tak debilny news. I w zasadzie nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że wpis ASN (Aviation Safety Network) pochodzi z 5tego. Cóż, dziennikarstwo to trudny zawód.... A co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A najciekawsze jest to, że to jest fake. To znaczy obrażenia prawdziwe, ale nie od drona tylko od kolizji na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Przypuszczam, że nie wypisywano by takich bredni, gdyby pod takimi "artykułami" ktoś się podpisywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Też szukałem nazwiska autora i nic. Portale przypominają targowisko jedna pani drgiej pani coś na ucho i tak do południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi