SowaFSO Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Hej, pierwszy projekt doszedł do wersji realnej Założenie było takie zeby zrobic ramkę dość uniwersalna, zgrabną i prostą. Wyszło takie cos Pare osób mogło juz widzieć, wstawiałem posta o poszukiwaniu chętnych na prototypy na dzis dzien prototypy juz latają. Kolejne 10 sztuk do mnie ostatnio dotarło Specyfikacja:- True X 210 mm- Ramiona 4mm grubości i 15mm szerokości co nadaje fajnej i zgrabnej sylwetki ramionka.- Reszta plate'ow 1.5mm- Aluminiowe słupki 25mm - kadłub low profile.- Co ciekawe śruby jakie zastosowałem są to tytanowe M3, wytrzymałość w stosunku do wagi jest powalająca,- Również są użyte nylonowe spacery pod FC/pdb i press nuty.- mount pod kamerkę pasuje pod standardowe kamerki pokroju HS1177. Jest również opcja regulacji kata kamery po przez otwór na suwak (Tak jak w Runcam Swift)[ 80 gram wagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Nie ten dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SowaFSO Posted May 24, 2017 Author Share Posted May 24, 2017 Nie ten dział. A rzeczywiście, może jakiś admin przenieść temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts