Gość Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja ewangelizuję: w TOKFM: http://audycje.tokfm.pl/podcast/Gdzie-wolno-latac-dronem-Opowiada-Tomasz-Berezowski/28040 w Radiu PIN https://soundcloud.com/tomasz-berezowski/audycja-o-modelarstwie-lotniczym-w-radiu-pin Dopowiem jeszcze, że nagrywałem te audycje przed ostatnimi zmianami regulacyjnymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Darek, automat Ci odpowiedział i tyle Szybciej będzie zebrać ekipę na fejsie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na DTX jest program poświęcony modelarstwie ale nie widziałem żadnego odcinka więc się nie wypowiem czy warto, ale zawsze można obejrzeć. http://programtv.onet.pl/serial/pojedynek-modelarzy-4696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tylko na DTX program jest o Niemcach którzy walczą między sobą. Brakuje w ramówce Polskiego programu. Sam nawet myślałem by na kanale na yt prowadzić program typu W polskich kanciapach i modelarniach. Jeździć po okolicznych modelarzach, rozmawiać z nimi, wpaść razem na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Na DTX jest. Ale... tłumaczenie do bani. Ktoś poprostu czyta to co ma napisane. Druga sprawa to program sam w sobie. W godzinę streszczenie 180 dni pracy. Każdy program z innej beczki. Przed ostatnio odcinek lotniczy. W ostatnim budowali pojazd militarny. Oczywiście rc. Wszystko ładnie i pięknie. Ale brakuje polskiego programu. Dobrze że ten jest to i można chociaż coś obejrzeć. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja to widzę tak: na początku program taki "wiozą" na swoich barkach modelarze. Redaktor niby prowadzi, ale merytorycznie i pod względem wizji i pomysłu na przekaz inicjatywa jest po stronie modelarzy, będących bohaterami odcinka/odcinków. Mam czuja, że to ułatwiłoby "rozruch". No i niektórzy koledzy mają też dobre kontakty w mediach. To jest na wagę złota. Jak z biegiem czasu (albo fuksem) znajdzie się/wyrobi się jakiś redaktor-fachura, można będzie do programu zaprosić osoby, które są wspaniałymi modelarzami, ale niekoniecznie czują się dobrze przed kamerą. Taki dziennikarz-fachowiec byłby wtedy tym cenniejszy - pociągnąłby program, równoważąc przekaz między lekkością i atrakcyjnością, a poprawnością merytoryczną, umiałby rozmówcę zaktywizować, zadać fajne pytania. A już fajna para prowadząca (jeden główny i kilku dochodzących - jak w Test Flite)) - super. W razie czego chętnie pomogę, w miarę dostępnego czasu wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 A może lepiej się nie "wychylać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jeśli masz na myśli, żeby nie narażać się antydroniarzom=antymodelarzom, to uważam to za błędna taktykę. Oddajemy wtedy sprawę w ręce demagogom i populistom, a najczęściej zwykłym ignorantom. A oni zawsze wszystko "wiedzą" i ludziom "wytłumaczą", czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 W razie czego to dzisiaj jest na DTXie ów "Pojedynek Modelarzy" o 23:oo można sobie zerknąć o czym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mimo że sam nie posiadam TV dlatego, że nie oglądam bo mnie to kompletnie nie interesuje, polecam jednak podejść z minimum powagi. Pomysł jest bardzo zacny. Jednakże zanim to Modelarze, zabiorą się za temat i spier... go totalnie, warto zwrócić się do specjalistów tudzież ekspertów z branży. Niezbędny będzie producent, scenarzysta, reżyser, operator kamery, charakteryzator, technik oświetlenia itp. Można to zrobić na dwa sposoby: znaleźć sponsora, albo zlecić to studentom. I zdecydowanie stawiałbym, na odcinki zamieszczane w sieci. Jeśli masz na myśli, żeby nie narażać się antydroniarzom=antymodelarzom, to uważam to za błędna taktykę. Oddajemy wtedy sprawę w ręce demagogom i populistom, a najczęściej zwykłym ignorantom. A oni zawsze wszystko "wiedzą" i ludziom "wytłumaczą", czyż nie? Bartku, bo podpadniesz jak i ja owym "modelarzom" na forum od dronów z biednej ronki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Osobiście wątpię, aby jakaś telewizja chciała taki program. Pracowałem w TV i wiem, że liczy się tylko oglądalność. Modelarzy jest mniej niż wędkarzy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Osobiście wątpię, aby jakaś telewizja chciała taki program. Pracowałem w TV i wiem, że liczy się tylko oglądalność. Modelarzy jest mniej niż wędkarzy ;-) Niestety to prawda, w TV liczy się tylko i wyłącznie możliwość przyciągnięcia sponsorów. Dlatego, proponuję kanał internetowy. W sieci, również i w Naszych polskich realiach, dysponując odpowiednimi środkami i wsparciem, także można zrobić coś, co zyska milionową oglądalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jedna ekipa robi latające łódź Dornier Libelle, a druga replikę Spirit of St'Luis Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Oglądam czasami na DTX ten pojedynek niemieckich modelarzy. Ostatnio oglądałem temat sterowców. Wcześniejsze też i moim skromnym , osobistym zdaniem -słabizna. Ponoć najlepszy niemiecki mistrz modelarstwa młotkiem wbija za ciasno wycięte (wypalone laserem) żebra skrzydła w jakimś zestawie i kilka łamie....na wizji zamiast trochę je dopieścić. Mistrz TV a nie modelarstwa, chyba że program wymagał takich głupich czynności. A. Słodowy to był mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 W razie czego to dzisiaj jest na DTXie ów "Pojedynek Modelarzy" o 23:oo można sobie zerknąć o czym mowa. ...Nie kazdy ma DTX-a :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 ...Nie kazdy ma DTX-a :-) http://weeb.tv/online/discoveryturboxtra, http://telewizja-live.com/streams/naukowe/tvnturboextra.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi