dziobak Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Radek ,a takie Cię nie interesują ? RWD-8_plan.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Super dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Chcilalbym dodac, ze wiele planow modeli RWD8 ma nieprawidlowy profil skrzydla. Orginal mial profil z malym (zerowym??) momentem, czasami nazywanym samostatecznym. Dzieki mniejszemu momentowi statecznik poziomy moze byc mniejszy etc. Zalaczam strone z orginalnej dokumentacji RWD8. A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Andrzej wszystko się zgadza z profilem i tak było jak widać na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Czy ma ktoś może RWD-8 rozrysowany na komputerze, np. .DWG lub .DWX ew. .pdf? Chodzi mi o coś dokładnego, co mogłoby służyć do budowy modelu w większej skali. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Cos miałem na kompie ale nie pamietam,zobaczę jak z pracy wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 2 sekundy szukania w sieci... RWD-8_plan_oz5844.pdf https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=5844 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Taki mały dodatek do tych planów. article_RWD-8.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Sorry Piotr, zapomniałem dodać, że nie chodzi mi o te plany. Te mam, ale one są słabe. Mi chodzi o coś bardziej makietowego, w większej skali. Mimo to dzieki Wam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi