Tomek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 "My" też. 3 marca złożyłem zamówienie, dopiero 11 marca wysłali (właśnie się tego doczytałem) . Jestem zły na samego siebie , że nie sprawdziłem , że wysyłka trwa tak długo, a wystarczyło zapytać na forum. Ja rozumiem , że z Chin może iść długo bo i transport morski i celnicy itd. , ale z Europy? Tir niech 2 dni jedzie i 2-3 dni na rozesłanie po pocztach, 1 dzień na listonosza i tyle 7 dni roboczych to naprawdę max. W końcu mamy 21 wiek, a nie 18-ty gdzie konikami i osłami wożono pocztę. Zrobię jeszcze otwieraną komorę na bomby( 2 bomby ) i model ląduje na półkę ,bo mam wrażenie, że 2 tygodnie i więcej tam jeszcze poleży. Bomby planuje zrobić styropianowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Bomby planuje zrobić styropianowe. Będą dwie pieczenie na jednym ogniu... Model na ziemi i można się skupić gdzie bomby spadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Przyszły regulatory, jeśli nie będzie problemów to w piątek oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 A mozna by przyjechać i zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No daj znać 24h wcześniej, przyjadę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ok podaj mi swój numer telefonu na priwa to zadzwonię. Zrobiłem próbę ciągów silnika , model zawisł więc mocy jest przynajmniej 1:1. Ale trzeba naładować akumulatory i zobaczę wtedy jak będzie z mocą. W tej chwili akumulatory są mniej więcej w połowie naładowane. Śmigła 3-łopatowe Mastery 11x7 lewe i prawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ale bedzie ,,zle" wygladal z wystajacymi kolami, a chinczycy maja takie fajne skladane elektryczne podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Masters 11x7 mam w Dual Ace, świetnie pracują i wygląd też super. Pamiętaj o wideoreporterze, dziewiczy bez filmu się nie liczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No mam nadzieje że Tomasz weźmie ze sobą jakiś sprzęt optonagrywający A o podwoziu się pomyśli, niech najpierw tak poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Wezmę 2 aparaty nagrywające i statyw. Oferuję również montaż :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Oblot w Niebrzegowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Oblot w Niebrzegowie ? Конечно! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zrobiłem próbę ciągów silnika , model zawisł więc mocy jest przynajmniej 1:1. Masz spory nadmiar ciągu jak na bombowiec. Możesz kręcić akrobację. W Catalinie też latam na śmigłach MA i sprawują się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Kurcze, wpadłbym oblot obejrzeć, Tomasza na żywo już z 10 lat nie widziałem No, ale robota, życie i chyba będzie trzeba zaspokoić ciekawość przy pomocy filmiku Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Najchętniej oblatał bym w Dęblinie, negocjacje w tej sprawie trwają. Jeśli się nie uda to oblot będzie w Niebrzegowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Uzgodniony oblot w Dęblinie, pewnie po 14-tej. Chętni mogą wjechać ale muszą wsiąść ze sobą dowód osobisty. Szczegóły na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Kusząco blisko... Rozumiem, że trzeba się zapowiedzieć, bo inaczej ochrona nie wpuści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A z kim Panie Tomaszu to jest dogadane ? Bo latamy na popołudnie i jak bedzie duże lotnictwo to moze być cieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Adam Watoszka mówił że sobota wolna od lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi