a74BACK Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Jeżeli jest ktoś chętny, jutro (niedziela) od godziny 10, zawody na klifie w Mechelinkach. Uczestnictwo bezpłatne, każdy może wziąć udział.
Sage Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Jeżeli jest ktoś chętny, jutro (niedziela) od godziny 10, zawody na klifie w Mechelinkach. Uczestnictwo bezpłatne, każdy może wziąć udział. Dzięki za informacje. Ja niestety skończyłem dzisiaj urlop i chociaż jutro niedziela nie dam rady. Bardzo żałuję bo coś ostatnio nosiło mnie po tych zboczach. Ale w moim przypadku co sie odwlecze to nie uciecze Kilka fotek z ostatniej soboty wakacji. Znowu sie kończy pewien czas choć nie lato jeszcze.
d.a.r.o. Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 "Przypadkowo" bardzo ładne zdjęcia udało Ci się zrobić
P.i.o. Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ładna pogada przed południem,wiec wpadłem na moment na pole .
d.a.r.o. Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ładne zdjęcia. Panie "rezyseze", konkurencja wyrosła!
S.Papa Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 Korzystając z zaproszenia wpadłem na klif w Mechelinkach pokibicować kolegom. Spotkałem Michała i po kilkudziesięciu minutach postanowiliśmy pojechać na Chwarzno. Pogoda zdecydowanie łaskawsza niż dla kolegów latających F3F. Kilka fotek z popołudniowej sesji. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
Sułek Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Ponieważ w końcu odzyskałem głos na Forum- pozdrawiam wszystkich widocznych na fotach oraz tych niewidocznych też... 1
S.Papa Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Wczoraj skromna ekipa, Damian i ja, dzisiaj pogoda i koledzy dopisali. Loty zakończyliśmy, jak tradycja każe, po zachodzie słońca. Reżysera zabrakło, wiec fotki skromne, z telefonu. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
Sage Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Rezyser siedzi i nic nie robi ... moze obmysla jakis plan, model nowy ... to ja mu dam na wszelki wypadek spokoj jeszcze tym razem, choc okazja widze nie byle jaka dzis byla Sam Lechu zawital na pole, chyba czekal az wyjade Ale niech rezyser wie, ze sa tacy co na relacje czekali Dzieki Slawku za pare fotek z klamki edit Dopiero zauwazylem. Nowa Kolezanka ?
d.a.r.o. Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 ...na pewno nowa Potencjał i zapał jest. Co z tego wyniknie... zobaczymy. Próbuje wrzucić zdjęcia z kompa ale odwraca mi je o 90st. i nic z tym nie moge zrobić. Czy tylko z zewnetrznego serwera dodam normalnie? To jeszcze kilka ode mnie... dodam tylko, że zdjęcia robiła Ania
Sage Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Korzystając z materiału, który miałem w kieszeni, po trudach pracy i konieczności relaksu złożyłem wczoraj taki oto filmik:
Sułek Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 O, jak miło! Zassałbym sobie to... Jakoś.
Sage Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Chyba najlatwiej bedzie jak dam Ci filmik na paluchu usb.
P.i.o. Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 kilka fotek z odlotu nowego nabytku Sławka -Virusa 3.1
Sage Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Slawku gratuluje fajnego modelu ! No i podziekowania dla 'Drugiego rezysera' za tak szybka fotorelacje. Fajne zdjecia.
d.a.r.o. Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Gratulacje Sławku z udanego oblotu. Piękny model!
Krzysiek67 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Śliczny model, gratulacje Sławku!
Rekomendowane odpowiedzi