Grifon Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Sumuj Suma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 A moźna było wstawić mechanizm ids/lds zamiast popychacza w sterze kierunku? Całość bomba i te popychacze na zewnątrz.... trochę boli oko Proszę o wybaczenie, jak będzie odebrany ten topić jako ofensywny, ponieważ przywiązanie do detali w wykonaniu Pana Lucjana to już legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Przyznaję, poszedłem na pewne uproszczenia , ale najpierw muszę sprawdzić jak to będzie latało.Jak się sprawdzi model w locie to zajmę się poprawianiem uproszczeń. Dzięki za miłe słowa , staram się robić modele w miarę przyzwoicie , A moźna było wstawić mechanizm ids/lds zamiast popychacza w sterze kierunku?Całość bomba i te popychacze na zewnątrz.... trochę boli oko Proszę o wybaczenie, jak będzie odebrany ten topić jako ofensywny, ponieważ przywiązanie do detali w wykonaniu Pana Lucjana to już legenda ale nie chcę się wciągać w wieloletnie dłubanie. Ja robię pół makiety i zależy mi na tym aby przede wszystkim dobrze latały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Lucek,nie sprzedawaj, przynajmniej do Bobrownik, a potem na OtoMoto i zamiana na jakiegoś fajnego merola.Maska i ten wydech wyszły super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Po trochę przybywa uproszczonego wyposażenia kabiny . 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Brawo-pięknie. Chociaż w Pana przypadku to chyba,zbyt słabe słowa- osłona strzelca też widzę będzie ruchoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Poleciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 TEŻ JESTEM CIEKAW, BO WSPANIAŁY MODEL A BRAK ZAKOŃCZENIA !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Po naziemnych próbach musiałem dokonać trochę zmian. Teraz czekam na nowy odbiornik , i jak będzie pogoda to polecimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czyli niedlugo bedziemy mieli podSUMowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Czyli niedlugo bedziemy mieli podSUMowanie ? Lub wyławianie SUMA z zarośli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Czy sum odlecial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Jest w Muzeum 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 I jest kolejny pretekst żeby pojechać do muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 super! gratuluję wykonania, przynajmniej piękny model jest bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi