TommyTom Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 A moźna było wstawić mechanizm ids/lds zamiast popychacza w sterze kierunku? Całość bomba i te popychacze na zewnątrz.... trochę boli oko Proszę o wybaczenie, jak będzie odebrany ten topić jako ofensywny, ponieważ przywiązanie do detali w wykonaniu Pana Lucjana to już legenda
Lucjan Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Przyznaję, poszedłem na pewne uproszczenia , ale najpierw muszę sprawdzić jak to będzie latało.Jak się sprawdzi model w locie to zajmę się poprawianiem uproszczeń. Dzięki za miłe słowa , staram się robić modele w miarę przyzwoicie , A moźna było wstawić mechanizm ids/lds zamiast popychacza w sterze kierunku?Całość bomba i te popychacze na zewnątrz.... trochę boli oko Proszę o wybaczenie, jak będzie odebrany ten topić jako ofensywny, ponieważ przywiązanie do detali w wykonaniu Pana Lucjana to już legenda ale nie chcę się wciągać w wieloletnie dłubanie. Ja robię pół makiety i zależy mi na tym aby przede wszystkim dobrze latały.
mecenas Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 Lucek,nie sprzedawaj, przynajmniej do Bobrownik, a potem na OtoMoto i zamiana na jakiegoś fajnego merola.Maska i ten wydech wyszły super!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Marca 2019 Po trochę przybywa uproszczonego wyposażenia kabiny . 4 1
dyra63 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Brawo-pięknie. Chociaż w Pana przypadku to chyba,zbyt słabe słowa- osłona strzelca też widzę będzie ruchoma.
Bojan Opublikowano 18 Maja 2021 Opublikowano 18 Maja 2021 TEŻ JESTEM CIEKAW, BO WSPANIAŁY MODEL A BRAK ZAKOŃCZENIA !?
Lucjan Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Opublikowano 18 Maja 2021 Po naziemnych próbach musiałem dokonać trochę zmian. Teraz czekam na nowy odbiornik , i jak będzie pogoda to polecimy.
jarek996 Opublikowano 18 Maja 2021 Opublikowano 18 Maja 2021 Czyli niedlugo bedziemy mieli podSUMowanie ?
Lucjan Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Opublikowano 18 Maja 2021 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Czyli niedlugo bedziemy mieli podSUMowanie ? Lub wyławianie SUMA z zarośli ?
Grifon Opublikowano 27 Stycznia 2023 Opublikowano 27 Stycznia 2023 I jest kolejny pretekst żeby pojechać do muzeum.
Bojan Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 super! gratuluję wykonania, przynajmniej piękny model jest bezpieczny
Rekomendowane odpowiedzi