maxiiii Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 - koszt jednej sztuki to 49zł + przesyłka Trochę mi głupio tak pytać ale czym różni się ten kalendarz od tego A3 w 24godziny za 27zł z dowolnymi zdjęciami. https://fotokalendarze.fastprint24.pl/pl?gclid=EAIaIQobChMInqmKxae31wIVC7cbCh0jdwvLEAAYASAAEgLphvD_BwE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Rafał zapisany, a tym samym zostaje zamknięta lista do zapisów na kalendarz. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 sztŁukasz ,,Łukasz.S,, 1 sztAdam 4 sztKacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 sztMichał ,,MironRC,, 1 sztGrzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt Tomasz ,,Tomasz D,, 1szt Leszek Durczak 1 szt Rafał ,,Shock,, 1szt Trochę mi głupio tak pytać ale czym różni się ten kalendarz od tego A3 w 24godziny za 27zł z dowolnymi zdjęciami. https://fotokalendarze.fastprint24.pl/pl?gclid=EAIaIQobChMInqmKxae31wIVC7cbCh0jdwvLEAAYASAAEgLphvD_BwE Jak Ci głupio to nie pytaj.A jeśli masz nie odpartą chęć na przedsięwzięcie to nic nie stoi na przeszkodzie, wrzucaj foty swojego autorstwa i do dzieła. Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 A dlaczego jesteś tak bojowo nastawiony?. Czymś cię obraziłem? Jeżeli tak to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Na poszczególnych fotach tak jak pisałem wcześniej doszedł podpis nazwy modelu. Jeśli chodzi o poszczególne miesiące widziałbym to w ten sposób, jeśli były by jakieś sugestie w poszczególnych miesiącach bardzo proszę o propozycje.Po niedzieli będę kontaktował się z drukarnią w celu oddania materiału do druku, zapewne we wtorek lub środę wyślę materiał.Ważna informacja przynajmniej dla mnie : Nie pobieram od nikogo żadnej zaliczki, kasę wykładam z własnej kieszeni,za usługę płacę z góry, wierzę że nikt się nie rozmyśli w momencie kiedy odbiorę kalendarze. I taka prośba... jeżeli ktoś chciałby zrezygnować proszę o takie info do poniedziałku.W momencie kiedy będę już miał kalendarze poinformuję natychmiast. Styczeń Luty Marzec Kwiecień Maj Czerwiec Lipiec Sierpień Wrzesień Pażdziernik Listopad Grudzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 - koszt jednej sztuki to 49zł + przesyłka Trochę mi głupio tak pytać ale czym różni się ten kalendarz od tego A3 w 24godziny za 27zł z dowolnymi zdjęciami. ...Jak Ci głupio to nie pytaj.A jeśli masz nie odpartą chęć na przedsięwzięcie to nic nie stoi na przeszkodzie, wrzucaj foty swojego autorstwa i do dzieła. Pozdrawiam ... Trochę mi głupio tak czytać. Jakoś tak dziwnie się zrobiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ja już się doczekać nie mogę Łukasz ja tak samo, ale czekamy cierpliwie. Stefan chciałbym łaskawie przypomnieć że wątek który założyłem tyczy się kalendarza. Z resztą sam tytuł o tym informuje czyli Kalendarz 2018 Nie wnosisz tu nic merytorycznego co było by związane z tematem. Jeśli masz jakąś propozycję, pomysł,foty, które chciałbyś aby były zamieszczone, to jak najbardziej jestem otwarty na propozycję. Natomiast nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w jałową dyskusję. W przypływie namiętności mógłbym jeszcze coś powiedzieć, napisać o jedno zdanie za dużo, a tego nie chcę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tu nie chodzi o dyskusję. Kolega Stefan ma rację. Twój wpis był nie na miejscu i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tu nie chodzi o dyskusję. Kolega Stefan ma rację. Twój wpis był nie na miejscu i tyle w temacie. Artur chciałbym łaskawie przypomnieć że wątek który założyłem tyczy się kalendarza. Z resztą sam tytuł o tym informuje czyli Kalendarz 2018 Nie wnosisz tu nic merytorycznego co było by związane z tematem. Jeśli masz jakąś propozycję, pomysł,foty, które chciałbyś aby były zamieszczone, to jak najbardziej jestem otwarty na propozycję. Natomiast nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w jałową dyskusję. W przypływie namiętności mógłbym jeszcze coś powiedzieć, napisać o jedno zdanie za dużo, a tego nie chcę. Tyle w temacie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 O masz !!!! Myślałem, że wyjaśniłeś sobie taktownie sprawę z maxiiii, a tu nawet kilka niefortunnych, zbędnych zdań z Twojej strony. W dodatku ta "finezyjna" próba zastraszania. W milicji kiedyś służyłeś? Bo metoda czysto z podstawowej instrukcji dla funkcjonariuszy żeby "umieli" z "podejrzanym?" rozmawiać. Natomiast nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w jałową dyskusję bo tutaj temat jest o kalendarzu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Kolego Stefanie! Nie poznaję kolegi! Miałem Cię za oazę spokoju a tu popatrzcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Panowie OK, ja rozumiem, że stres trzeba gdzieś odreagować ale nie na forum Bogdana kalendarz więc jego małpy i jego cyrk. Komuś pasuje to dogaduje się z Bogusiem, jak nie to zabiera zabawki i idzie do innej piaskownicy. Serio nie macie większych problemów, to proponuję zjejść tort z bitej śmietany i popić wodą z kiszonych ogórków. Będziecie mieć swoisty paradoks: często i rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Boguś czekam z niecierpliwością na kalendarz Kilka dni i powinny byś już u mnie... Stefan zrobiliście sobie z mojego wątku jarmark w dodatku obrażasz mnie z tą milicją i jakimiś dziwnymi metodami. Nie znasz mnie więc nie osądzaj bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 I co, mam Was dorosłych porozstawiać po kątach ? Kto chciał to zakupił ,cena ... nie niska ale akceptowalna ,po prostu wolność wyboru. Czy trzeba tłumaczyć że kalendarze i ich cena zależy od ilości ? chyba nie. Koniec ,kropka .Czekamy na finalny produkt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Czy trzeba tłumaczyć że kalendarze i ich cena zależy od ilości ? chyba nie. Koniec ,kropka . Gdyby w taki lub inny rzeczowy sposób odpowiedział Bogdan to byłby rzeczywiście koniec i kropka. A tak zrobiło się mało sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A może zamiast się czepiać samemu wziąć aparat w łapki, zrobić X zdjęć, potem je obrobić, wykadrować, przygotować do druku, dogadać z drukarnią warunki wyduku i dowieść, że można taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A może zamiast się czepiać samemu wziąć aparat w łapki, zrobić X zdjęć, potem je obrobić, wykadrować, przygotować do druku, dogadać z drukarnią warunki wyduku i dowieść, że można taniej. Wojciechu masz rację ,troszkę pracy i oto efekt http://pfmrc.eu/index.php/topic/71318-kalendarz-2018-modele-szybowc%C3%B3w-oldgliders/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kalendarz reklamujący firmę powinno się za darmochę rozdawać , więc lipa .. A tak naprawdę chodzi oto że zawszę znajdzie się ktoś do narzekania , a najczęściej są to ci którzy nie zamówili ale tak czy tak im nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Wojciechu masz rację .-1 godzina pracy i oto efekt http://pfmrc.eu/index.php/topic/71318-kalendarz-2018-modele-szybowc%C3%B3w-oldgliders/ Hahahahahaha dobre godzina ,,pracy,, efekt marny jak dla mnie... Tak prawdę mówiąc chętnie bym zobaczył zawartość tego kalendarza. Czy z tegorocznego Żaru też są fotki np. takie bo to chyba z Old szybowiec Nie wiem czy to po oblocie czy nie ale debiut warto zarejestrować. Format już znamy A4 czyli płacimy 28 zł za kota w malutkim woreczku tez nie mało i tu cenna uwaga Grzegorza Wszak A4 to jak dla mnie raczej formacik. więc z komórki focie spokojnie można wykorzystać A jaka gramatura papieru można widzieć ? Chętnie poznam autora fotek które znajdują się w kalendarzu Old ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Bardzo mi przykro ale BINIU 98 to nie ten znany BINIU - i tymi zdjęciami nie robisz mi krzywdy .Pomysł z kim piszesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi