RomanJ4 Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca Jak gdzieś już czytałem, większość z tych kierowców to "wczorajsi" ze spadkową krzywą stężenia często nieznacznie przekraczającą 0,2‰ .. No, ale u nas się przecież nie prowadzi tak szczegółowych statystyk, bo najbardziej nośny medialnie, pozwalający w nieskończoność eskalować represje jest sam fakt... 1
dariuszj Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Jakby ktoś był zainteresowany kupnem metalowej tabliczki w stylu vintage z motywem plażowej dziewczyny to znalazłem fajną ofertę na Aliexpress. 4
RomanJ4 Opublikowano 14 Czerwca Autor Opublikowano 14 Czerwca Coś ją skręciło... Opalanie tyłu nie tracąc pola obserwacji...
witold_pi Opublikowano Środa o 11:27 Opublikowano Środa o 11:27 https://hub.pl/nauka/news-co-to-szwajcaria-polczynska-slynie-z-pierwiastka-dlugowieczn,nId,23504286 W artykule czytamy :"Kameralny nadmorski kurort wyróżnia się nie tylko ponad 300-letnią tradycją uzdrowiskową, ale także niesamowitą przyrodą i atrakcjami. " W pierwszym momencie zastanowiułem się czy aż tak mnie skleroza dopadła 🙂 Od dziś Bieruń nadmorskim kurortem (tylko nie wiem nad którym morzem)!
RomanJ4 Opublikowano Środa o 13:56 Autor Opublikowano Środa o 13:56 2 godziny temu, witold_pi napisał: W pierwszym momencie zastanowiułem się czy aż tak mnie skleroza dopadła 🙂 Od dziś Bieruń nadmorskim kurortem (tylko nie wiem nad którym morzem)! Oj tam, oj tam... przeca niedaleko, niecały dzień drogi kobyłkom, i jesteś... 1
Rekomendowane odpowiedzi