Paweł Prauss Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Każdy język stawia na nas pułapki, żeby to obrazowo przedstawić ale dość delikatnie zarazem to jak włożysz koledze palec do nosa to efekt jest taki że: ty masz palec w nosie i on ma palec w nosie choć tak naprawdę sytuacja każdego z was jest zgoła różna... Przypomniało mi się przy okazji też takie powiedzenie z czasów szkolnych: ócz siem końcówków to bendziesz mioł piontek jak mrówków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A ja se tak przetłumaczyłem .....durnyj ty Iwan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A folder to papka i co z tego wynika ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: A folder to papka i co z tego wynika ? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Wynika z tego tylko jeden fakt, a mianowicie są wśród nas osoby, które za żadne skarby świata nie potrafią przyznać się do błędu, jeden będzie wypisywał całe akapity bzdurnych informacji nie mających związku ze sprawą, a drugi zwala całą winę na urządzenie z którego korzysta... Ot i tyle w temacie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 I są takie co uważają że wiedzą najlepiej i ich mojsza jest najmojszaWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Panowie/KOledzy......przypominam o wszechobecnym prawie Murphiego??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Pierwsze obloty An-225. Piloci uruchamiają aparaturę kontrolną i rozpoczynają testy. Mija pierwsza godzina lotu. Nagle, gdzieś z tylniej części kadłuba zaczynają dobiegać podejrzane odgłosy. Jakieś buczenie, stukanie, uj wi co. Kapitan posyła drugiego pilota, żeby sprawdził co się dzieje. Drugi pilot wsiada na rower i jedzie na patrol. Nie ma go pół dnia, ale w końcu wraca.- No i co tam się wyprawia? Nity z poszycia się sypią? Sworznie się luzują? Napędy zacinają? - pyta kapitan.- A nieeeeee nic takiego - odpowiada drugi pilot - to tylko przez niedomkniętą pochylnię ładunkową wpadły nam niechcący do środka dwa 737 i latają dookoła żarówki w kiblu. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 w związku z tym , że podobno idzie " nowe" przeprowadzono ankietę, ankieta jak ankieta ale wyniki przeszły oczekiwania 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Kurcze juz się gubię w tym wszystkim i te fe-ministki a kiedys baba to baba a chlop to chlop a panie teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Olej to. Debile sami sie wykoncza. Nie mieszac sie i tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 9 minut temu, pjk11 napisał: Debile sami sie wykoncza masz rację ale zanim się wykończą to próbują podpalić to co mogą a najgorsze ,że młodzież dała się zmanipulować 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 4 godziny temu, d9Jacek napisał: masz rację ale zanim się wykończą to próbują podpalić to co mogą a najgorsze ,że młodzież dała się zmanipulować Na pare dni/tygodni. Przejdzie im. kazdy byl kiedys mlody i glupi. Co to za ruch. Za chwile zaczna sie zrec miedzy soba. Juz tak bylo nieraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 25 minut temu, pjk11 napisał: Na pare dni/tygodni. Przejdzie im. kazdy byl kiedys mlody i glupi. Co to za ruch. Za chwile zaczna sie zrec miedzy soba. Juz tak bylo nieraz. A skað beda i to długo. A margot uzbierali chyba 70K zł to jest ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 A skad dzieci maja kase na jakichs margotow? Oczywiscie ze wplacaja ci co chca podtrzymac ich przy zyciu. Dzieci kase wola wydac w inny sposob. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 A kto powiedział że to dzieci ? To wszystko jest sterowane i finansowane .Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 - Doktorze, mój mąż przestał zadowalać mnie jako kobietę!- To znaczy?- Absolutnie olewa wszystkie moje próby wywołania awantury! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 51 minut temu, Andrzej Klos napisał: - Doktorze...... ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: - Doktorze, mój mąż przestał zadowalać mnie jako kobietę!- To znaczy?- Absolutnie olewa wszystkie moje próby wywołania awantury! w podobnej tonacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 No to jeszcze jeden: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Teraz, Andrzej Klos napisał: No to jeszcze jeden: taaaa...trzeba kupić olej, filtry....podjechać do servisu....to ,zadanie na dziś....aaaaaaaaaaaa i płyn mi się skończył.... dp spryskiwacy, to nie mogłąs dolać, ??? mogłam ale padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi